Conferinta Extraordinara 

Conferinta Extraordinara cu Chris Waters & Samanii Q´ Ero – Don Pasqual & Don Porfirio Sequieres Pinares 

1 Septembrie 2018, Hermitage – Urban Spiritual Hub

“Veniti impreuna cu noi intr-o calatorie a descoperirii si vindecarii!“

Acesta este mesajul lui Chris Waters, fondatoarea Scolii Medicina Samanica in Romania si a Scolii Spirit of the Inca in UK. Chris a inceput aceasta calatorie in Romania in urma cu 10 ani, cand a raspuns „Da“ chemarii de a aduce Roata Medicinei in tara noastra. Si acest „Da“ a fost reinnoit in fiecare an, deschizand drumul pentru ca alte suflete sa spuna la randul lor „Da“ transformarii si vindecarii.

Anul acesta este un an de celebrare si reinnoire a angajamentului de a lucra in serviciul Medicinei Inca. In acest spirit, pe 1 Septmebrie va avea loc o conferinta extraordinara sustinuta de Chris impreuna cu Don Pasqual si Don Porfirio Sequieres Pinares, samani din traditia Inca, ce viziteaza Romania in toamna.

„Impreuna vom descoperi caile samanilor Inca si calatoria lor vindecatoare inspre intregire si unitate.“ (Chris Waters)

Vom deschide portile catre o experienta in care, asa cum ne indeamna Chris, „vom explora cai de a ne imbogati viata, invatand sa ne readucem in echilibru si armonie cu noi insine si lumea ce ne inconjoara.“

Impreuna vom crea un Despacho, o rugaciune vie pentru Pamant, si vom invata procese simple, dar puternice, de eliberare a corpului, mintii si emotiilor de energiile grele, generatoare de dezechilibre.

„Va va fi daruita o piatra vindecatoare pe care sa o luati cu voi ca ancora a experientei unui antic ceremonial initiatic Inca, ce va va lansa in propria calatorie de vindecare.“(Chris Waters)

De asemenea va rugam sa aduceti o piatra aleasa de voi, neteda si de marime medie, pentru procedura energetica pe care o vom face impreuna!

O zi cu adevarat inspirata, fiind in prezenta lui Chris Waters, saman si instructor ce imbina in experienta sa intelepciunea si profunzimea tehnicilor traditionale cu cele mai noi descoperiri stiintifice. Iar alaturi ii vom avea pe samanii Q´ero care vor revarsa asupra noastra din minunata lor energie centrata in Inima!

„Veniti cu o minte deschisa si veti pleca cu o inima deschisa!“ (Chris)

Data: 1 Septembrie 2018, ora 10 – 13.30

Locatia: Hermitage, Urban Spritual Hub

Cost: 50 ron

Va rugam sa veniti cu suficient timp inainte!

Persoana de contact pentru inscrieri: