Semintele Abundentei

Ce este necesar pentru a regăsi prosperitatea? Și este ea oare „doar“ un cont în bancă? Cum accesăm din nou bucuria, satisfacția, entuziasmul, împlinirea?
Odată cu sosirea verii, când Soarele îmbrățișează și hrănește cu generozitate și bucurie întreaga Natură, vă invităm să pășim împreună într-o călătorie care ne va deschide un orizont nou asupra Abundenței.

a baza acestei călătorii vor fi tehnici și practici din înțelepciunea medicinei șamanice Inca, ce ne vor permite să accesăm și să abordăm aspectul Abundenței la toate nivelele: fizic, mental, sufletesc și energetic. Susținuți de energia acestei cunoașteri străvechi, ne vom însuși unelte de vindecare care să ne permită să ne schimbăm percepția și să creăm viața pe care o visăm. Pornind de la practica curățării câmpului energetic luminos, vom conștientiza și identifica angajamentele și credințele care ne împiedică să prosperăm în viață, pe care le vom lucra și transforma cu ajutorul pământului.

Vom accesa apoi următorul nivel, Sufletul: prin meditații, respirația „Da“ și călătoria în Lumea de Jos, în care vom recupera o Parte de Suflet, vom realiza că singurul loc în care putem găsi Abundența este în noi înșine. De asemenea, depănând vechi basme și legende, vom conștientiza cum trăiesc ele în noi – și cum putem schimba povestea în care trăim. Stând împreună în cerc, vom crea rituri și ceremonii care ne permit să ajungem în spațiul Inimii.
În încheiere vom construi împreună un „Despacho“ pentru belșug, o rugăciune de recunoștință pentru Mama Pământ care duce la reechilibrare și armonizare.

Lucrul nostru va fi ancorat de următoarele principii: Integritatea, Recunoștința și Generozitatea. Vă invităm să spuneți „DA“ schimbării și bucuriei și să vă alăturați nouă.

Cursul va fi ținut de Valentina Dănilă și Florentina Popovici, membri ai echipei Școlii Medicina Șamanică.

  CÂND: 3-4 Iulie 2021
  UNDE: locația va fi anunțată ulterior
  PREȚ: 650 lei

  PERSOANE DE CONTACT : 
    FLORENTINA POPOVICI 
  📱 0740 114 488 
    VALENTINA DANILA 
  📱 0729 899 935

  nscrierea se face prin plata unui avans de 300 lei până la data de 21 Iunie 2021 și prin completarea formularului, accesând link-ul de mai jos, urmând ca diferența de 350 lei sa se achite cel târziu până în data de 28 Iunie 2021. Locurile sunt limitate!

  LINK FORMULAR ÎNSCRIEREhttps://bit.ly/3w6IYUT

  Daca vă înscrieți și efectuați plata integrală a cursului, până la data de 18 Iunie, beneficiați de un preț preferential de 500 lei și o reducere de 40% pentru o terapie energetică șamanică, cu unul dintre trainerii cursului (preț final terapie 150 lei).

  Trimite orice intrebare folosind acest formular. Iti multumim!