A trai si a lucra pe Taramul Mitic

Daca dorim sa reusim sa-i ajutam pe ceilalti in a pasi in adevarata lor poveste, in destinul care ii asteapta, atunci este nevoie sa cunoastem harta, sa parcurgem terenul, sa stim unde sunt capcanele, cum sa iesim dintr-o veche drama si sa pasim in nou. Aceasta este adevarata arta si maiestrie a samanului din ziua de azi.

Acest curs, un “masterclass”, este deschis tuturor celor care lucreaza cu oameni si povestile lor. Folosim legendele si miturile ce traiesc in noi si care sunt pastrate atat de frumos in meleagurile mitice ale Avalonului, “Glass Isle” – Insula de Sticla”, la Glastonbury – inima Britaniei mitice.

Acestea nu sunt numai povestile noastre personale, ci legendele stravechi si atemporeale care se intorc in timp, dincolo de inceput. Adanc in celulele si in psihicul nostru, aceste povesti ne informeaza vietile si modul in care traim, si ne dau indicii despre ceea ce inseamna sa fim fiinte umane.

In cadrul acestui curs pasim in mitic, pamantul Sacrului si locul zeilor, unde exploram cum sa ne cream o noua poveste din marea legenda a ceea ce inseamna sa fim fiinte umane aici pe Pamant. Ceea ce ne ajuta sa vedem unde suntem blocati… si cum putem iesi din acestea, pentru a insufla viata noului mit care isi cauta exprimarea prin noi.

Reconectandu-ne la Sinele nostru suveran, astfel incat sa ne putem lua total locul in lume. Fiecare dintre noi are in el un “Excalibur” pe care il putem scoate din piatra si care ne trimite in calatoria eroului noastru. Acum este timpul sa aratam lumii din ce suntem facuti… sa ne spunem povestea si sa traim neinfricati aceasta unica si pretioasa viata.

A trai si a lucra pe Taramul Mitic5 zile

predat de Chris Waters.

Saman, vindecator si instructor cu experienta de peste 25 de ani, Chris a format generatii de samani in Anglia, Europa si Romania, aducand in munca sa dinamism, umor si pasiune.

In stransa legatura cu samanii Q´ero, organizeaza calatorii initiatice anuale in Peru.

 

Data: 24-28 Martie 2017

Locatie: Glastonbury, UK
Contact: Chris Waters; chris@spiritoftheinca.com