Managementul Stresului

De câte ori am auzit vorbindu-se despre stres, sau chiar l-am experimentat noi înşine? Stresul, acest duşman nevăzut, reuşeşte să ne răpeasca liniştea, bucuria şi chiar sănătatea, deghizat în atât de multe forme: traficul sufocant şi plin de soferi grăbiţi şi furioşi, transportul în comun, devenit între timp periculos, stirile care ne fin informați și speriati in egală masură, măştile care ne protejează dar ne şi separă, timpul care se dilată sau este insuficient doar după bunul sau plac, telefoanele care sună neincetat, emailurile fără număr, clienții nemultumiti, pandelaia cea perfidă, prea multă muncă sau lipsa de activitate… si nu numai…

Sună cunoscut? Atunci haideți să descoperim împreună mecanismele interioare care permit stresului să se manifeste şi apoi sa se “cronicizeze” in viețile noastre, să reactivam observatorul interior si sa ne eliberam definitiv de stres! Avem şansa sa deprindem lucrul cu instrumente şi metode diverse, inclusiv tehnici inspirate din intelepciunea medicinei şamanilor Inka, care ne vor ajuta să aducem vindecare şi echilibru, la toate nivelele: fizic, mental, sufletesc şi energetic.

Vom lucra cu sandpainting-ul”, un instrument samanic extrem de simplu dar deosebit de puternic, vom privi prin ochii celor 4 animale arhetipale ale Rofii Medicinei şamanilor Inka, pentru a putea să ne schimbam perspectiva si perceptia, vom invata câteva metode uşoare si foarte eficiente de respiratie controlată pentru a reusi sa ne centrăm şi să ne reconectam cu sinele nostru, vom pási in ceremonie pentru a primi vindecarea şi transformarea focului sacru, vom invata terapii ale medicinei samanice, ghidați de spiritul pietrelor, vom păşi în meditații puternice, care ne vor retrezi puterea interioard şi ne vor ajuta sa ne materializam visele, din locul iubirii şi al vindecarii, devenind co-creatori ai propriilor destine.

Haideti sa ne rescriem propriile povesti in culorile si metaforele alese de noi si inima noastra!

CÂND? Ianuarie 2022

Cursul este structurat în 2 sesiuni, pentru a avea o perioada de lucru şi integrare a instrumentelor învățate. Dupa fiecare întâlnire, veți primi informații şi materiale care să vă ghideze şi să vă susțina în lucrul personal.

UNDE? MANSARDA SOARELUI STR. POPA SOARE NR. 38

CU CINE? Florentina Popovici, membru al Echipei Şcolii de Medicină Şamanică, de mai bine de 10 ani

Inscriere

In curand!