Munay Ki

CURS MUNAY KI

5-8 Septembrie

Dragii nostri,

Asa cum a devenit deja traditie, Scoala Medicina Samanica va organiza si in acest an revenirea samanilor Q´ero Don Francisco, Don Pascual si Chino in Romania, in perioada 3-16 Septembrie.

Legaturile sufletesti create de-a lungul celor 6 ani de colaborare cu acesti pastratori ai traditiei Inca s-au intarit, aducand prin cursuri si terapii vindecare si inspiratie la sute de oameni.

Astfel incat avem bucuria si onoarea de a anunta evenimentul major din acest an al Scolii Medicina Samanica : cursul de Munay ki sustinut de Samanii Q´ero impreuna cu Echipa Scolii!

Pe inaltele platouri ale muntilor Anzi, intelepti din vechime au primit prin revelatie directa o serie de 9 Initieri pe care le-au transmis pe cale orala generatii la rand. Aceste coduri energetice numite Riturile Munay ki sau Puterea Iubirii reorganizeaza fiinta la nivel celular si deschid canale de conexiune cu regnurile Mamei Naturi si cu dimensiunile Spiritului, inaltand omul pe o noua treapta evolutiva.

Avem marea bucurie si sansa de a primi aceste Rituri transmise de catre samanii Q´ero, legandu-ne astfel direct cu sursa acestei cunoasteri!

Ghizii nostri, Don Franciso, Don Pascual si Chino, sunt reprezentanti si ambasadori ai acestei traditii in intreaga lume. impartasind de peste trei decenii din tezaurul spiritual al civilizatiei Inca, Copiii Soarelui!

In cadrul cursului vom primi si invata sa transmitem urmatoarele Rituri:

  • Mainile vindecatoare – activeaza capacitatea de vindecare
  • Benzile de putere si protectie – recicleaza energiile grele in elementele primordiale
  • Kawak – activeaza cel de-al treilea ochi si vederea spirituala
  • Ayni Karpay sau Semintele Armoniei – acordarea campului energetic cu fortele arhetipale si Arhanghelii celor 3 Lumi
  • Pampamesayok – Pastratorii Pamantului, vindeca relatia cu femininul
  • Altomesayok – Pastratorii Intelepciunii muntilor, vindeca relatia cu masculinul
  • Kurakakullak – Pastratorii Intelepciunii Stelelor – ne conecteaza cu Intelepciunea Cosmica
  • Mosoq – Ritul Timpurilor ce vor veni – ne pregatesc pentru saltul de constiinta
  • Taytanchis – Ritul omului indumnezeit, sau Omul Universal

Pe parcursul zilelor petrecute impreuna vom face ceremonii ale focului, ofrande numite Despacho si calatorii samanice, prin meditatii ghidate. De asemenea Team-ul Scolii va oferi elemente teoretice si exercitii practice din Roata Medicinei, care reprezinta corpul de invataturi al traditiei Inca.

Astfel vom invata: Respiratia Focului, principiile Munay ki, desenul pe pamant, puterea si calitatile Energiilor Arhetipale, si multe altele.

Vom trai zile pline de bucurie si inaltare sufleteasca, in care miracolul si magia vor deveni firesti, iar energia Munay, a iubirii neconditionate, va crea acele legaturi intre noi si tot ceea ce ne inconjoara.

Pentru a lua parte la acest curs nu este necesara decat dorinta de a ne reintoarce la adevarata noastra natura. Acesta este destinat tuturor si daruit cu generozitate in spiritul Fraternitatii Universale!

Don Francisco

Don Pasqual

Chino

DATA: 5– 8 Septembrie, inceperea la orele 15, inchiderea la orele 17

COST CURS: 1200 ron/ pensionari si studenti: 1000 ron / copii pana in 14 ani – gratuit

La inscriere va rugam sa achitati suna de 500 ron in contul: RO26 RZBR 0000 0600 2095 1634 deschis la Reifeisen Bank , beneficiar Mansarde du Soleil.SRL , cu mentiunea: “Curs Munay ki”, restul de 700 ron urmand sa fie achitat pana la data de 15 August!

Nota: in caz de retragere pana la data de 15 August, avansul se restituie integral. Dupa aceasta data returnarea se va efectua numai in cazul gasirii unui inlocuitor.

LOCATIA: Hotel Resort Mistral Moeciu – www.mistralresort.ro

Cost cazare: camera dubla – 178 ron / camera single – 136 ron

camera duplex /3 persoane) – 250 ron

duplex suite (4 persoane) – 314 ron

Cost masa: pranz – 60 ron / cina – 60 ron / mic-dejun inclus

Persoane de contact:

Radu Nagy, radunagy@hotmail.com; 0771 637 257
Miruna Nagy, mirunagy@hotmail.com; 0771 637 257

Data de inchidere a inscrierilor: 1 august 2019
La inscriere sunteti rugati sa specificati: orasul, numarul de telefon si optiunea pentru cazare si masa.

Inscrie-te sau trimite orice intrebare folosind acest formular. Iti multumim!