Practicile Samanice Incase

Dupa un an 2019 in care Scoala Medicina Samanica a organizat 2 evenimente speciale – cursul de Practici Solare cu Jorge Luis Delgado si seria Riturilor Munay ki cu Samanii Q´ero, ne bucuram sa va invitam la inceput de 2020 la un curs in premiera in Romania: “Practicile Samanice Incase” sustinut de Don Pascual Apaza Flores si Teamul Scolii.

Civilizatia Inca, supranumita “Intichurin” sau a Copiilor Soarelui, a dezvoltat o tehnologie inexplicabila pana in zilele noastre. Misterul constructiilor megalitice, a culturilor situate la mii de metri altitudine, ridica intrebarea cum au fost posibile astfel de lucruri.
De asemenea inteleptii timpurilor, numiti Laika, citind in tainele Naturii si intelegand cum aceasta colaboreaza cu omul, au creat o tehnologie interioara in care au incorporat fortele cosmice, elementele Naturii si proprietatile spirituale ale mineralelor, plantelor si animalelor.

Astfel s-au nascut Practicile Samanice Incase, metode de vindecare si conectare care trezesc intreg potentialul uman, dandu-i posibilitatea de a se manifesta asa cum a fost menit dintotdeauna, ca parte integrata a familiei cosmice.

Dupa un ciclu de 500 de ani in care aceste invataturi au fost pastrate in siguranta in zonele inaccesibile cuceritorilor europeni, samanii Q´ero au recunoscut semnele timpurilor care anuntau venirea unui nou Soare, cel al trezirii constiintei si intoarcerii la Esenta. Atunci au decis sa se arate, impartasindu-si cunoasterea pentru a readuce echilibrul intr-o societate care consuma resursele Pamantului, contamineaza mediul si pericliteaza existenta speciilor si a sa insasi.

In cadrul “Practicilor Samanice Incase” vom invata tehnicile de curatare incase, care ne elibereaza de energiile grele si ne incarca cu energie vitala, curatarea spatiului in care traim de energii toxice, si metode de lucru cu elementele Naturii.
De asemenea vom cunoaste Arhetipurile de Putere Inca – Sarpele, Puma si Vulturul, vom face ceremonii ale focului, ofrande catre Pamant numite “Despacho”, si se vor transmite primele 4 Rituri din seria initierilor Munay ki – Ritul Mainilor vindecatoare, Benzile de putere si protectie, Ayni Karpay (Semintele Armoniei) si Kawak (Ritul Vazatorului).

Acest curs este deschis tuturor, indiferent de experienta in domeniul samanismului!

Don Pascual, nascut in comunitatea Q´ero si instruit de la o varsta timpurie in tainele acestei intelepciuni, este un far calauzitor care ne reaminteste cu simplitate, bucurie si autenticitate intoarcerea la inocenta si unitate. De mai mute decenii lucreaza in serviciu, instruind samani atat pe continentul american, cat si in Europa.

Prezent in Romania din 2014, Don Pascual continua sa revina in tara noastra cu drag, impartasind cu generozitate din tezaurul stramosilor sai.

El va fi asistat de Teamul Scolii, o echipa de samani cu experienta de mai multi ani, formati in Romania, Peru si Anglia.

DATE: 21-23 Februarie 2020, incepand cu ora 15 si sfarsind aprox. ora 16

LOCATIA: Hotel Floris Cheia, Prahova – www.hotelfloris.ro Situat la poalele muntilor Ciucas si Zaganul, la 50 km de Brasov. Accesul se face cu masina,

Preturi cazare:

  • camera single – 165 Ron, mic-dejun inclus
  • camera dubla – 190 Ron, mic-dejun inclus
    garsoniera – 230 Ron (3 locuri)
  • apartament – 290 Ron (4 locuri)

Preturi mese: pranz – 40 Ron / persoana si cina – 45 Ron / persoana

Variantele de meniu oferite sunt: cu carne, cu peste, ovo-lacto-vegetarian si vegan.

COST: 950 Ron / 700 Ron pentru studenti si pensionari

Persoane de contact: