Practicile Solare

Cu Jorge Luis Delgado

SCOALA MEDICINA SAMANICA va invita la un eveniment extraordinar tinut pentru prima data in colaborare cu Jorge Luis Delgado, saman, scriitor, ghid si pastrator al traditiei Aymara de la Lacul Titicaca!

Soarele este una dintre sursele catre care umanitatea isi indreapta privirile de la inceputurile ei. Venerat ca izvor al vietii, al cunoasterii si al evolutiei, forta si stralucirea Sa este temelia pe care au luat nastere civilizatii infloritoare.

Asa precum in trecut stramosii nostri se orientau dupa ciclurile solare pentru a sti cand sa semene sau sa recolteze, noi, in prezent, ne adaptam tehnologia pentru a putea capta forta Soarelui, propulsand civilizatia noastra intr-o noua era. Intreaga comunitate mondiala in toate sectoarele ei – politic, economic, social, stiintific si ambiental – constientizeaza necesitatea acuta de a utiliza noi resurse de energie care sa fie regenerabile, curate si cu un impact benefic asupra mediului.

Dar cum ar fi daca aceasta sursa inepuizabila de energie ar fi folosita pentru a ne incarca propriile baterii interioare, pentru a ne incalzi si ilumina intreaga fiinta, celulele, creierul, inima, generand un potential nelimitat de posibilitati de evolutie?

Practicile Solare ne deschid aceasta cale. Provenind din locul “celei mai inalte mari” – lacul Titicaca, care, la o altitudine de 4000 de metri reflecta cerul in apele sale – aceste tehnici constituie miezul spiritual al civilizatiei Inca, Copii Soarelui. Continutul lor este menit sa ilumineze intreaga fiinta, inlaturand valurile care ne impiedica sa ne manifestam potentialul creator si sa pasim in devenirea noastra ca Homo Luminous.

Jorge Luis Delgado, reprezentant recunoscut pe plan international al tribului Aymara, a cules si asamblat aceste tehnici pe care le-a descris in cartile sale. In decursul a zeci de ani de activitate ca ghid, a initiat cautatori spirituali de pe toate continentele in misterele si cosmoviziunea Inca, impartasind cu har si generozitate din tezaurul adunat intr-o viata dedicata serviciului umanitatii.

In aceasta vara, atunci cand lumina Soarelui cucereste ziua, vom avea bucuria de a ne acorda cu frecventa Luminii si vom sarbatori impreuna Rusaliile, primind in noi binecuvantarile trezirii Constiintei Solare!

Pe parcursul celor 3 zile vom invata:

 • Marea Trezire, Condorul Alb si Negru
 • Invataturile animalelor de putere in scopul transformarii
 • Elementele si modalitatile de a elibera energia grea
 • Activarea darurilor Copiilor Soarelui
 • Reconectarea cu Soarele intern si potentialul sau

 • Calitatile luminii
 • Elementele in slujba Intelepciunii, Iubirii si Serviciului
 • Armonizarea celor 7 Relatii
 • Deschiderea valurilor catre taramul multi dimensional
 • Karpay sau recuperarea puterii personale
 • Pastratorii Pamantului, stralucind lumina unei noi zile din Soarele interior

Si multe alte mituri si povestiri pe care Jorge le impartaseste cu voie buna, umor si generozitate.

Acest curs este dedicat tuturor acelora ce doresc sa invete cum sa-si manifeste propria lumina si stralucire in lume. Este nevoie doar de o inima deschisa!

DATE: 14 – 16 Iunie, inceperea la orele 11, inchiderea la orele 16

COST: 1 000 ron (pentru copii pana la 14 ani gratuit)
La inscriere va rugam sa achitati suma de 500 ron in contul :

RO97 BTRL RONC RT04 6097 7801 deschis la Banca Transilvania,
beneficiar SC LAIKA SPIRIT SRL; CUI: 39756779

cu mentiunea: “Pentru Practicile Solare”,

restul de 500 ron urmand sa fie achitat pana la data de 1 Iunie!

La inscriere va rugam sa specificati optiunile de cazare si masa, si data la care ajungeti: 13 seara sau 14 dimineata.

Persoane de contact:
Radu Nagy: radunagy@hotmail.com; 0771 637 257
Miruna Nagy: mirunagy@hotmail.com ; 0771 637 257

LOCATIE: Raza Soarelui, Fundata – www.razasoarelui.ro

Este situata la o altitudine de 1300 de metri, unde privirea se umple de frumusetea si maiestuozitatea muntilor Bucegi si sufletul zboara liber catre cer precum vulturul.

Locatia este disponibila si in continuare, luni, pentru cei care doresc sa-si prelungeasca sederea de Rusalii.

Cost cazare: camere single – 130 ron/noapte

camere duble – 140 ron/noapte

camere triple – 190 ron/noapte (doar 2 camere triple disponibile)

Cost masa: mic-dejun – 25 ron/zi

pranz – 40 ron/zi

cina – 35 ron/zi

Optiuni meniu: cu carne, cu peste, ovo-lacto-vegetarian si vegan

NOTA SPECIALA:

In data de 13 Iunie la orele 18, Jorge Luis Delgado isi va prezenta cartile -“Intelepciunea Incasilor” si “Trezirea Andina” – intr-un eveniment organizat in colaborare cu Editura For You si gazduit de aceasta la Bucuresti.

Cu aceasta ocazie veti avea posibilitatea de a-l cunoaste pe autor si de a achizitiona cartile sale, precum si multe altele din bogata selectie din domeniul spiritual, publicate de Editura For You.

Locatia: o gasiti pe site-ul Editurii For You, www.editura-foryou.ro

Intrarea este gratuita!

Persoana de contact:

Edwina Craciun, ectulip@gmail.com ; mob: 0737 119 350

Va asteptam cu bucurie,

Echipa Scolii Medicina Samanica

Pentru o comunicare mai directa va rugam sa folositi acest formular pentru inscriere sau pentru orice intrebare legata de cele patru cursuri. Va multumim!