Roata Medicinei

Dragii nostri,

Normele de siguranta si starea de alerta impusa nu ne-au permis initierea cursului conform programului anuntat.

Incepand cu 01 sept 2020, situatia s-a imbunatatit, permitandu-se realuarea unor activitati in interior, printre care si cursurile si workshop-urile, cu respectarea masurilor de siguranta.

Astfel, am conceput un nou format al cursului, care sa permita inceperea in luna octombrie 2020.

Acest format se bazeaza pe grupe mai mici de maxim 14 persoane care vor sustine simultan cursul in 3 locatii: Bucuresti, Brasov si Cluj.

In fiecare locatie, cursul va fi implementat de o echipa de 3-4 membri Medicina Samanica.

Cursul se va organiza fara asigurarea cazarii. Fiecare cursant se va ocupa de cazarea proprie. Formatul acesta are ca scop realizarea unui cadru de desfasurare in care fiecare dintre noi sa se simta in siguranta.

Chris Waters nu va putea participa fizic, alaturi de noi, la acest modul. Va fi cu sufletul si ne va ghida asa cum a facut-o de fiecare data, urmand sa ne reunim la urmatoarele module si cu Domnia sa si cu alti colegi care vin din strainatate, cand restrictiile de calatorie si carantina vor fi ridicate.

Detaliile cursului – pentru modulul SUD:

Data: Vineri 23 Octombrie – Luni 26 Octombrie 2020

 pentru Roata Mica cursul se va incheia duminica 25 oct dupa pranz; pentru Roata mare cursul se va incheia luni 26 oct pe seara

Echipa de predare:

Bucuresti: Florentina Popovici, Valentina Danila, Marius Plesea

Brasov: Otilia Selicean, Cristina Simion, Irina Raduta, Valentin Neata

Cluj: Daniela Mihut, Miruna Nagy, Radu Nagy

Persoanele de contact pentru orice detalii si intrebari, neclaritati sunt:

 Irina Raduta –  irinel.raduta@gmail.com ;   tel: +40 746 195 028

 Valentin Neata – vali_neata@yahoo.com; tel: +40 722 600 234

Numar MAXIM de participanti: 14

Inceperea cursului: vineri 23 oct – ora 10 am

Costul: pentru Roata mica – 1100 lei (750 lei pentru cei care repeta), pentru Roata Mare: 1500 lei (1050 lei pentru cei care repeta)

Inscrierea se face prin completarea formularului de inscriere accesabil prin intermediul butonului de mai jos si prin plata unui avans de min. 500 lei pana la data de 10 oct 2020.

Modulul SUD

Simbolizat de arhetipul Sarpelui, reprezinta realitatea imediata si fizicitatea, care poarta gravata in celule istoria si parcursul nostru din momentul nasterii si pana in prezent.

Procesul predat la Caile de Vindecare, Iluminarea, curata campul energetic de lumina (CEL) de amprentele traumelor emotionale care ne tin prizonieri in scheme comportamentale, generand conflicte si boli.

Modulul VEST

Sub semnul Jaguarului, Vestul ne da puterea sa privim in nevazut in realitatea de dincolo de aparente, simtind, gustand si atingand Energia care anima toate fenomenele vietii. Reprezinta aspectul mental-emotional, locul unde sunt inscrise credintele pe care le-am preluat din cultura, societate si familiile noastre.

Unealta terapeutica invatata este Extractia, sau chirurgia energetica, care curata campul de energii si entitati intrusive.

Modulul NORD

Ghidati de energia Colibriului patrundem in Nord, platforma de lansare in calatoria mitica a Eroului. Acesta este spatiul Sufletului, al artei si al ceremoniilor. Invatand sa percepem viata ca pe o scena, ne dezidentificam de rolurile limitative si cream o noua poveste, inspirata din frumusete si abundenta.

In cadrul Cailor de Vindecare practica samanica numita Recuperare de Suflet readuce acele resurse sufletesti pierdute in urma traumelor, recreand integritatea originara a fiintei.

Modulul EST

In incheierea ciclului Rotii pasim in modulul Estului, al nasterii luminii si al energiei pure spirituale. Sub protectia Vulturului samanul invata sa treaca prin poarta Mortii pentru a-i putea conduce si pe ceilalti in aceasta mare calatorie.

Realizand ca suntem cocreatorii propriei realitati, transcendem toate procesele care au fost identificate, asimilate si integrate pe parcursul Rotii, downloadand un nou destin. Astfel devenim pastratori ai Pamantului, aducandu-ne aminte de legatura noastra fireasca, din nastere, cu toate formele de viata din jurul nostru – pietre, plante, animale.

Tehnicile insusite la Caile de Vindecare sunt Ritualul de Tranzitie, Iluminarea celor 7 chakre si Marea Spirala.

Care sunt beneficiile?

Practicile Rotii Medicinei ne rafineaza vibratia intregii fiinte, inlaturand lipsa de viata din noi si activand mecanismele de autovindecare. Extinzandu-ne sfera de constiinta, deschidem cai de comunicare cu toate formele de viata – de la pietre, plante, copaci, rauri, pana la stele.

Prin arta calatoriei samanice, accesam rezervoarele ascunse ale subconstientului si ale supraconstientului, recuperand resurse vitale si intregindu-ne.

Devenim astfel cocreatori ai destinului nostru cel mai inalt si, posedand o paleta bogata de proceduri si metode, un sprijin activ in caminele noastre, la locul de munca si in societate.

Roata Medicinei + Uneltele de Vindecare, 6 zile

predata de Chris Waters.

Saman, vindecator si instructor cu experienta de peste 25 de ani, Chris a format generatii de samani in Anglia, Europa si Romania, aducand in munca sa dinamism, umor si pasiune.

In stransa legatura cu samanii Q´ero, organizeaza calatorii initiatice anuale in Peru.

 

Date 2020-2021:

 

Sudul – 23.10.-26.10.2020 – Va fi predat de Echipa Scolii

Vestul – 22.01.-27.01.2021

Nordul –19.03.-24.03.2021

Estul     -23.07.-28.07.2021

Roata Mare :
480 GBP / modul pentru studentii noi

300 GBP /modul care repeta Roata Medicinei si Uneltele de Vindecare cu Chris Waters

350 GBP /modul pentru studentii care au urmat Roata Medicinei (fara Uneltele Samanului) predata de Teamul Scolii

Va rugam sa cititi cu atentie detaliile din aceasta prezentare inainte de a completa formularul de inscriere.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati utilizand datele de contact de mai jos sau formularul de contact.

Persoana de contact: Valentin Neata – vali_neata@yahoo.com; tel: +40 722 600 234

Inscrierea se poate face completand formularul din link-ul urmator: Inscriere Curs 6 Zile

Pentru inscrierea la modulul SUD si rezervarea unui loc se solicita plata unui avans de 600 Lei

Trimite un mesaj pentru cursul Roata Medicinei + Unelte de Vindecare, 6 zile

Roata Medicinei, 3 zile – predata de Echipa Scolii Medicina Samanica, formata de Chris Waters de-a lungul celor 12 ani de activitati in Romania, Anglia si Peru.

Date 2020-2021:

Sudul  –  23.10.-25.10.2020

Vestul –  29.01.-31.01.2021

Nordul – 26.03.-28.03.2021

Estul     – 30.07.-01.08.2021

Cost: 

1150 lei / modul pentru studentii noi

850 lei / modul pentru studentii care repeta cursul

Va rugam sa cititi cu atentie detaliile din aceasta prezentare inainte de a completa formularul de inscriere.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati utilizand datele de contact de mai jos sau formularul de contact.

Persoana de contact: Florentina Popovici , email florentina.popovici.1970@gmail.com, tel 0740114488

Inscrierea se poate face completand formularul din link-ul urmator: Inscriere Curs

Pentru inscrierea la modulul SUD si rezervarea unui loc se solicita plata unui avans de 300 Lei

 

Trimite un mesaj pentru cursul Roata Medicinei cu Echipa Scolii - 3 zile