Roata Medicinei

Acest program este centrul activitatilor Scolii, impletind aspectele fizic-psihologic-sufletesc si spiritual intr-un tot unitar.

Organizata pe 4 Module de-a lungul unui an, Roata Medicinei cuprinde o multitudine de procese, initieri si tehnici de lucru samanic.

In cadrul Rotii invatam sa ne conectam cu Natura si cu elementele, sa lucram in Campul Energetic Luminos si sa pasim in taramul mitic prin calatorii samanice, ceremonii si initieri. Fiind o cale a experientei, samanismul pune accent pe lucrul personal si aplicarea elementelor teoretice predate la curs, astfel incat cunostiintele si metodele invatate sa se integreze in practica si viata cotidiana.

Roata Medicinei consta in 3 zile dedicate lucrului personal de vindecare intitulate “Roata Mica”, si in alte 3 zile in care se predau tehnicile de lucru cu clientii, intitulate “Uneltele de Vindecare ale samanului”.

La completarea unui ciclu al Rotii, absolventii se afla in posesia unui tezaur de cunostiinte si practici care ii sustin atat in calatoria lor personala, cat si in a fi un factor de ajutor si echilibru pentru cei din jurul lor.

Modulul SUD

Simbolizat de arhetipul Sarpelui, reprezinta realitatea imediata si fizicitatea, care poarta gravata in celule istoria si parcursul nostru din momentul nasterii si pana in prezent. Procesul predat la Caile de Vindecare, Iluminarea, curata campul energetic de lumina (CEL) de amprentele traumelor emotionale care ne tin prizonieri in scheme comportamentale, generand conflicte si boli.

Modulul VEST

Sub semnul Jaguarului, Vestul ne da puterea sa privim in nevazut in realitatea de dincolo de aparente, simtind, gustand si atingand Energia care anima toate fenomenele vietii. Reprezinta aspectul mental-emotional, locul unde sunt inscrise credintele pe care le-am preluat din cultura, societate si familiile noastre. Unealta terapeutica invatata este Extractia, sau chirurgia energetica, care curata campul de energii si entitati intrusive.

Modulul NORD

Ghidati de energia Colibriului patrundem in Nord, platforma de lansare in calatoria mitica a Eroului. Acesta este spatiul Sufletului, al artei si al ceremoniilor.

Invatand sa percepem viata ca pe o scena, ne dezidentificam de rolurile limitative si cream o noua poveste, inspirata din frumusete si abundenta. In cadrul Cailor de Vindecare practica samanica numita Recuperare de Suflet readuce acele resurse sufletesti pierdute in urma traumelor, recreand integritatea originara a fiintei.

Modulul EST

In incheierea ciclului Rotii pasim in modulul Estului, al nasterii luminii si al energiei pure spirituale. Sub protectia Vulturului samanul invata sa treaca prin poarta Mortii pentru a-i putea conduce si pe ceilalti in aceasta mare calatorie. Realizand ca suntem cocreatorii propriei realitati, transcendem toate procesele care au fost identificate, asimilate si integrate pe parcursul Rotii, downloadand un nou destin. Astfel devenim pastratori ai Pamantului, aducandu-ne aminte de legatura noastra fireasca, din nastere, cu toate formele de viata din jurul nostru – pietre, plante, animale.

Care sunt beneficiile?

Practicile Rotii Medicinei ne rafineaza vibratia intregii fiinte, inlaturand lipsa de viata din noi si activand mecanismele de autovindecare. Extinzandu-ne sfera de constiinta, deschidem cai de comunicare cu toate formele de viata – de la pietre, plante, copaci, rauri, pana la stele.

Prin arta calatoriei samanice, accesam rezervoarele ascunse ale subconstientului si ale supraconstientului, recuperand resurse vitale si intregindu-ne.

Devenim astfel cocreatori ai destinului nostru cel mai inalt si, posedand o paleta bogata de proceduri si metode, un sprijin activ in caminele noastre, la locul de munca si in societate.

Doua cursuri de Roata Medicinei din 2022

Dupa 13 ani de activitate si crestere continua, Scoala Medicina Samanica isi propune sa aduca aceste invataturi atat de utile in timpurile pe care le traversam, unui public cat mai larg.
In acest scop s-a nascut ideea unui program care sa ofere 2 cursuri de Roata Medicinei, pentru ca cei ce doresc sa paseasca pe aceasta Cale a Frumusetii si Vindecarii sa se poata alatura Scolii.
Portile sunt deschise incepand din luna ianuarie, cand va avea loc cursul sustinut de Chris Waters sau din luna martie, cand va debuta cursul sustinut de membrii Echipei Scolii.
 
Va asteptam cu drag!

Roata Medicinei + Uneltele de Vindecare, curs de 6 zile

Predat de Chris in Waters in limba engleza, cu traducere, cu suportul Echipei – Daniela Mihut, Otilia Selicean, Valentin Neata, Cristina Teodora Simion, Patricia Meda, Andreea Gianina Jantuan, Mihaela Georgia Cimpian.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati utilizand datele de contact de mai jos sau formularul de contact.

Persoana de contact:

PATRICIA MEDA – patriciameda79@gmail.com

Pentru inscrierea la modulul SUD si rezervarea unui loc se solicita plata unui avans de 600 Lei

Date 2022

1. Modul: Sudul – 28.01.-02.02.2022

2. Modul: Vestul -08.04–13.04.2022

3. Modul: Nordul – 08.07.-13.07.2022

4. Modul: Estul – 30.09.-05.10.2022

Roata Mare

 • 480 GBP / modul pentru studentii noi
 • 300 GBP /modul care repeta Roata Medicinei si Uneltele de Vindecare cu Chris Waters
 • 350 GBP /modul pentru studentii care au urmat Roata Medicinei (fara Uneltele Samanului) predata de Teamul Scolii
Formular Inscriere

Roata Medicinei + Uneltele de Vindecare, 5 zile

Predata de Echipa Scolii Medicina Samanica – Florentina Popovici, Miruna si Radu Nagy, Irina Raduta

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati utilizand datele de contact de mai jos sau formularul de contact.

Persoana de contact:

Florentina Popovici – florentina.popovici.1970@gmail.com,  0740114488

Pentru inscrierea la modulul SUD si rezervarea unui loc se solicita plata unui avans de 500 Lei

Date 2022

1. Modul: Sudul – 04.03.-08.03.2022

2. Modul: Vestul – 13.05..-17.05.2022

3. Modul: Nordul – 22.07.-26.07.2022

4. Modul: Estul – 21.10.-25.10.2022

Cost

 • 2200 lei / modul pentru studentii noi
 • 1700 lei / modul pentru studentii care au facut roata mica
 • 1500 lei / modul pentru studentii care au facut deja roata mare
Formular Inscriere

Roata Medicinei, 3 zile

Predata in cadrul Rotii + Unelte de Echipa

Pentru cei care doresc sa se dedice cunoasterii proceselor de vindecare personala exclusiv, Echipa ofera posibilitatea de a participa la Roata Mica, care consta in primele 3 zile din cursul complet.

In cazul in care aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne contactati utilizand datele de contact de mai jos sau formularul de contact.

Persoana de contact:

Florentina Popovici – florentina.popovici.1970@gmail.com, 0740114488

Pentru inscrierea la modulul SUD si rezervarea unui loc se solicita plata unui avans de 300 Lei

Date 2022

 1. Sudul – 04.-06.03.2022
 2. Vestul – 13.-15.05.2022
 3. Nordul – 22.-24.07.2022
 4. Estul – 21.10.-23.10.2022

Cost

 • 1200 ron pentru studentii noi
 • 850 ron pentru studentii care repeta
Formular Inscriere