Workshop de Umbre

SA NE ELIBERAM PARTEA DE UMBRA, Umbra este partea ascunsa a psihicului nostru, cu aspecte atat pozitive cat si negative. Este partea din noi care a fost alungata, care traieste in mare parte in intuneric si nu se face des vazuta, cu exceptia imprejurarilor cand ne asteptam cel mai putin, si cand suntem cel mai putin capabili sa o controlam!! Atunci ne simtim ca si cand altcineva a preluat controlul asupra vietii noastre, altcineva a preluat volanul si ne conduce autobuzul… si nu putem fi siguri unde se va opri!!

Partea noastra de Umbra poate face ravagii cu sanatatea noastra, cu relatiile si carierele noastre si ne va tine blocati in vechi scheme comportamentale care par neadecvate, fiind insa greu de schimbat.

Speriata si impinsa intr-un loc nevazut, acolo unde ne imaginam ca nimeni nu o poate vedea, Umbra noastra asteapta sa fie onorata, eliberata, adusa la lumina, unde ne poate servi cu adevarat, mai degraba decat sa ne tina mici, ascunsi si protejati sau aparati de adevarata noastra identitate.

Este nevoie de multa energie ca sa ne tinem partea de Umbra ascunsa, si asa ajungem sa suferim de oboseala cronica, boli auto-imune si alte boli care ne slabesc. Noi ori ne ascundem Umbra in interior si sfarsim prin a ne dauna noua insine, ori o dam altcuiva pentru a o tine pentru noi… astfel incat sa o putem vedea… si de cele mai multe ori realizam ca acestea sunt persoane care ne apasa butoanele si ne innebunesc! Oricum ar fi, aceasta este ceea ce creeaza conflict in viata noastra, fiind o MARE distragere de la ceea ce am venit sa facem aici.

Dorim sa facem cunostinta cu toate aceste parti orfane ale noastre, astfel incat sa putem sa ne tinem puterea usor in lume.

Calea catre pace in lume presupune acceptarea diferentelor dintre noi – daca putem accepta partile din noi de care ne temem, in care nu ne incredem sau pe care le uram, atunci putem gasi pace inimile noastre si vom fi o forta adevarata si durabila de schimbare in lume.

In plus fata de toate aceste beneficii, munca cu Umbra ne elibereaza din stransoarea “gremlinilor” nostri, acele parti din noi carora le este frica de schimbare si care vor ca noi sa ramanem mici si neinsemnati. Este o sansa sa ne depasim limitarile si sa ne imbratisam potentialul care traieste in fiecare dintre noi.

Acesta este un weekend bazat pe experienta, viu si puternic, in care ne vom cufunda adanc in umbrele noastre si le vom ajuta sa gaseasca un loc in viata noastra. Cu cat vom merge mai in profunzime, cu atat vom gasi mai mult aur, acest workshop transformator permitandu-ne sa mergem in locurile cele mai adanci si sa cautam lucrurile de care ne temem cel mai mult. Apoi ne intoarcem cu aurul nostru. Aducem acasa lumina noastra si ne eliberam unicitatea, creativitatea, imaginatia si curajul in lumea care ne asteapta.

Workshop de umbre, 4 zile

facilitat de Chris Waters.

Chris Waters, care aduce umor, gratie si o profunda intelepciune si compasiune lucrului ei cu Umbra, pe care l-a dezvoltat de-a lungul anilor. “Ca facilitator al schimbarii si profesor si practician samanic, sunt pasionata de a-i ajuta pe ceilalti sa-si atinga potentialul maxim. Cred ca lucrul cu Umbra este cheia succesului in viata, atat in cea interioara, cat si in cea exterioara, si catre abilitatea de a trai in pace cu noi insine si cu ceilalti.”

 

La acest workshop participa doar studentii Scolii Medicina Samanica.

Date:

 

Octombrie – 2020 

 

 

 

Cost:   225 gbp/modul/persoana

 

Locatie: Romania – Casa Muntelui, Bran – Fundata

 

Contact: Otilia Selicean

otilia.donca@yahoo.com; 0722 292 200

 

 

 

Inscrie-te sau trimite orice intrebare folosind acest formular. Iti multumim!