De la Critica la Cooperare

Nu este niciun secret că modul în care comunicam are un mare impact asupra tuturor relațiilor noastre.

Iar în decursul timpului, modul în care comunicam poate deveni plicticos și lipsit de viață.

Gandiți-vă la timpul de luat masa sau sedințele de la birou. Nu devine totul previzibil, ca și cum toată lumea citește același binecunoscut scenariu de film?

Și dacă am discuta despre certuri? Sunt diferite sau de fapt avem aceeași discuție în contradictoriu pe care am mai avut-o de 100 ori?!
Discuții despre cine are dreptate, cine a greșit, a cui este vina și cine trebuie pedepsit.

Și așa cum bine știm, dacă facem de fiecare dată aceleași lucruri, vom obține aceleași rezultate.

Dar în ce alt mod am putea comunica?
Aceasta este întrebarea pe care mi-am pus-o acum aproape 30 de ani, iar în weekendul 2-3 Martie, imi propun să împărtășesc cu voi ce răspunsuri am aflat.

Veți învăța și vă veți familiariza cu atitudinea, cunoștințele și instrumentele de care aveți nevoie pentru a comunica cu ceilalți în modul în care v-ați dorit dintotdeauna, bazat pe autenticitate, deschidere, încredere și respect.

Folosind această nouă abordare, vă garantez ca veți putea să aduceți o nouă claritate, vitalitate și înțelegere, chiar în cele mai provocatoare conversații sau relații, într-un mod puternic, încântător și plin de satisfacții pentru toată lumea.

Peter Burton vine pentru a treia oară în Romania, pentru a ne împărtăși, în stilul său original și jucăuș, dar foarte profund, cunoștințele sale bazate pe studiul îndelungat și specializarea în domenii complexe de rezolvare a conflictelor și de îmbunătățire a comunicării, precum Comunicare Non Violentă, Programare Neuro Lingvistică și Justiție Restaurativă.

Aceste cunoștințe sunt întregite de o vasta experiență practică, obținută în cariera de profesor, coach, trainer, precum și în interacțiunea cu grupuri delucru, inclusiv cu cercuri de bărbați, astfel încât este cel mai bun ghid pe care ni-l putem dori în această palpitantă și dificilă călatorie de doar 35 cm, dintre creierul și inima noastră.

De la Critica la Cooperare cu Peter Burton.

Peter Burton vine în Romania, pentru a ne împărtăși, în stilul său original și jucăuș, dar foarte profund, cunoștințele sale bazate pe studiul îndelungat și specializarea în domenii complexe de rezolvare a conflictelor și de îmbunătățire a comunicării, precum Comunicare Non Violentă, Programare Neuro Lingvistică și Justiție Restaurativă.

 

Cursul va avea loc în datele de 2 și 3 Martie 2019 iar costul de participare este de 990 lei.

Locația unde se va desfășura cursul va fi comunicată ulterior.

Pentru rezervarea locului vă rugăm să efectuați plata taxei de participare în contul

RO97 BTRL RONC RT04 6097 7801
deschis la Banca Transilvania,
beneficiar SC LAIKA SPIRIT SRL; CUI: 39756779

Vă rugăm să menționați la detalii de plată, numele participantului la curs și denumirea cursului: “ De la critică la co-operare.”

La încheierea worshopului veți primi o Diplomă care atestă participarea dumneavoastră.

Pentru mai multe informații și pentru efectuarea înscrierii, vă rugăm să luați legătura cu:
Florentina Popovici +40 740 114 488 ( florentinafilip70@gmail.com)

Valentina Danila +40 729 899 935 (valentinadanila@yahoo.com)