Andreea Gianina Jantuan

Sint medic dentist , cu practica privata in Timisoara, de 20 ani si mereu am stiut ca in spatele a ceea ce fac exista un “ eu sint” iar sufletul meu a-nceput sa-si doreasca sa fie, si-atunci am inceput reintoarcerea la mine. In 2018 am inceput sa urmez cursurile Scolii de Medicina Samanica din Romania sub indrumarea lui Chris Waters si a membrilor echipei scolii. Experienta vietii, de-atunci pina in prezent, a fost plina de intelesuri , constientizari si vindecari, toate acestea apropiindu-ma tot mai mult de esenta mea.

Medicina samanica mi-a schimbat perceptia asupra Medicinei dentare, in prezent ofer pacientilor mei o perspectiva mult mai noua, mult mai ampla asupra problemelor cu care se confrunta,  prin imbinarea acestor doua Medicini iar prin terapiile individuale samanice pe care le practic,  se deschide o cale magica spre  vindecare a semenilor mei, cit si a mea.

Din acest an, 2020, fac parte din Echipa Scolii de Medicina Samanica din Romania si-mi doresc sa transmit mai departe invataturile samanice primite prin intermediul Rotii Medicinei.

Pentru mine aceasta Medicina reprezinta calea vindecarii de credinte vechi, de traume si patternuri ce ne informeaza viata, astfel incit sa ajungem sa traim  visul  pe care Marele Spirit l-a visat pentru noi, reprezinta calea spre esenta mea,spre inima mea,  stiind ca inima vindecării este chiar inima!

Vezi toata echipa..