Chris Waters

Chris Waters este fondatorul Școlii de Medicină Energetică ”Spirit of the Inca” din Marea Britanie (în anul 2006), fiind lumina călăuzitoare pentru creșterea și evoluția medicinei șamanice în România începând cu anul 2011.

Este vindecător și facilitator de grup de peste 40 de ani: și-a început activitatea de vindecare ca reflexoterapeut și maseur, fiind totodată și instructor de yoga.

A înțeles că singur corpul fizic nu este întreaga poveste și a continuat să studieze modul în care mintea afectează corpul, prin explorarea personală a psihoterapiei jungiane și a psihosintezei. În munca ei de vindecare, ea a început să se întrebe de ce intervenția la nivelul minții și al corpului îi ajută doar pe unii, neprobându-se în cazul multor altora.

O singură dimensiune nu se pliază pe toți! A plecat în căutarea următoarei piese a puzzle-ului, lucrând cu unele dintre cele mai strălucitoare minți în domeniul dezvoltării personale din Europa și America, cufundându-se în dans, narațiune, psihodramă, tobe, voce și inițierile profunde ale sufletului bazate pe și înrădăcinate în culturile indigene din Africa, America de Nord și, în cele din urmă, America de Sud.

Aici, în cultura Inca, Chris a descoperit ceea ce știe că este ultima piesă a puzzle-ului vindecării. Aici a învățat că cel care deține cheia celei mai profunde lucrări de vindecare este corpul nostru energetic. Lucrând alături de dr. Alberto Villoldo, ea și-a găsit căminul pentru propria muncă de vindecare, la momentul respectiv, ea fiind deja angrenată în explorarea femininului prin cercurile de femei pe care le conducea, impunându-se totodată ca facilitator dinamic de grup, așa că pasul către profesor în cadrul Roții Medicinei și Instrumentele de Vindecare în tradiția Inca a fost unul ușor și firesc. A funcționat inițial ca profesor senior în cadrul organizației ”The Four Winds”, pentru ca apoi să creeze propria școală de medicina șamanică, îmbinând cu măiestrie tehnici străvechi de vindecare cu energia lumii contemporane.

Chris predă cu dragoste, artă, umor și har, oferind un amestec de mitologie, psihologie și spiritualitate, toate transpuse în instrumente transformatoare de vindecare profundă pentru întreaga viață.

Cursul susținut de Chris Waters este un curs care vă va deschide inima și vă va transforma toate relațiile, inclusiv cea cu voi înșivă!

Ceea ce a făcut de-a lungul anilor a fost să semene semințe de inspirație… Pasiunea ei este să lase în urmă, ca moștenire, oameni capabili să-și exprime în lume autenticitatea, darurile și adevărata natură.

Vezi toata echipa..