Chris Waters

Practiciana, profesoara si fondatoare a Scolii energtice,Spirit of the Inca, Chris a lucrat cu grupuri peste 25 de ani. Este pasiunea ei sa incurajeze si inspire oamenii sa asculte acea mica voce din interior, care ii indeamna sa fie cea mai buna versiune posibila a lor insisi, traindu-si destinul adevarat.

Chris lucreaza cu oameni care doresc sa faca o diferenta, sa fie catalizatori pentru schimbare intr-o lume in schimbare, oameni care sunt dispusi sa priveasca in interior, pentru a descoperi scanteia creativitatii care lumineaza calea si pentru cei ce urmeaza; oameni care doresc sa fie “leader-ii” propriei lor vieti, model pentru un nou mod de conducatori in lume, care isi asuma responsabilitatea pentru ei si vietile lor.

Acesta este un nou fel de conducator, care ne incurajeaza sa fim toleranti fata de diferente, cu compasiune fata de noi insine si ceilalti, si neinfricati in a ne confrunta cu propriile noastre provocari.In 2002, cu o experienta abundenta si cu un “brackground” de predat yoga, meditatie, miscare, de creare a ceremoniilor si workshop-uri de femei, odata cu practica sa de vindecare unul-la-unul, Chris a fost introdusa in lucrul lui Alberto Villoldo. Dupa ce a fost instruita de Alberto in America, a devenit docent “senior” pentru Scoala The Four Winds in Europa; in scurt timp a fost invitata sa predea in Romania. Acesta a fost inceputul calatoriei ei personale de a crea propria scoala de medicina energetica: Spirit of the Inca. Chris tine cursuri in UK si Romania, si organizeaza calatorii in Peru in fiecare an in mai.

 

Din 2008 Chris a predat Caile Samanului in Romania. Cursurile ei sunt profunde si pline de pasiune, invitand participantii sa se scufunde adanc in experienta acestei medicini extraorinare si puternice, vindecandu-se din interior, inspre intregime. Pasiunea ei este sa ii sustina pe participanti sa-si ia locul in lume, sa-si gaseasca voea, sa-si cante cantecul si sa fie aceia ce au fost dintotdeaua meniti sa fie. Chris are un mod unic de a preda; acesta este “marca” ei.

De-a lungul timpului, Chris si-a dezvoltat visul de a crea un nou mod de “leadership”; ea crede ca timpul ierarhiei a trecut, asa incat a dezvoltat ideea unui “leadership” holistic. Lucrand impreuna, confruntandu-se cu provocari impreuna si folosind uneltele si tehnicile de vindecare, pe care cu totii le-au asimilat si intrupat, ei au descoperit o formula unica. Din acest proces s-a nascut o echipa puternica, un grup de persoane in care fiecare detine un dar unic, si care au descoperit ca a fi autentici, a fi ei insisi, este posibil, la fel ca si a creste in cadrul unei echipe fara a-si pierde sensul identitatii sau scopul. Munca in echipa in acest mod este un dar real pentru lumea noastra. Aceasta este calea Luptatorului Pasnic, Luptatorul Inimii. Aceasta este pasiunea lui Chris.

“Iubire”, “serviciu” si “intelepciune” – in traditia Inca numite ‘Munay’, ‘Yankay’ si ‘Yanchay’, este in inima invataturilor lui Chris.

Ea aduce in munca sa o Iubire neinfricata, un sens al umorului, ras, gratie si un tezaur de intelepciune. Darul sau este de a tese un spatiu sigur, sustinut, care sa va permita sa va dati dam drumul adanc si cu gratie in inimile voastre.