Daniela Mihut

Încă de când eram mică, aveam o înclinație spre visare.Cumva, dintotdeauna am simțit că exista ceva mult mai mare și mai vast decât ceea ce percepeam ca fiind realitatea mea de zi cu zi. Pe măsura ce creșteam și mă formam după normele societății, aceste simțiri se atenuau, eu îmbrăcându-mi haina de fetiță “bine crescută și educată”, care face totul cum”trebuie”. Acest traseu mi-a generat o carieră de inginer, pe care am profesat-o cu conștiinciozitate, până intr-o bună zi, cand am realizat că nu sunt împlinită, că nu asta este menirea mea, că dacă mai continui voi ajunge sa trăiesc ceva ireversibil. A fost momentul de turnură al vieții mele, moment în care au început căutările sufletului.

După o mulțime de cursuri și practici spirituale, lucrul cu energia, am ajuns să gust Medicina Energetică Șamanica, intrând în anul 2010 în cadrul Roții Medicinei, alături de maestrul meu Chris Waters, cea care a adus această tradiție în România. A fost acel ceva după care am tânjit toată viața mea. Am recunoscut acel lucru prin bucuria pe care am trait-o și prin sentimentul de “Acasă”. Am avut parte de cele mai profunde vindecări, am invățat să-mi traiesc viața intr-un mod conștient, să-mi valorific potențialul interior, să iubesc cu adevărat oamenii și să fiu în serviciul semenilor mei.

Acum sunt parte din Team-ul  școlii, sunt practician al acestei medicine sacre, mi-am dezvoltat latura creativă, pictând, scriind poezii și lucrând în domeniul “frumosului”.

Vezi toata echipa..