Florentina Popovici

Sunt Inginer, economist, manager, leader, mentor, lucrand de mai bine de 25 ani in sistemul bancar si alte mari corporatii. De curand sunt Coach in formare, la Robbins-Madanes Training, avand profesori pe Tony Robbins, Cloe Madanes, Mark Peysha, Magali Peysha.

Intalnirea cu Chris Waters si Scoala de Medicina Samanica s-a intamplat pentru mine in mod salvator, intr-un moment de mare rascruce, in anul 2011, pentru ca in 2013 sa devin parte din Echipa Scolii.

Primul contact cu aceasta medicina, a fost precum un miracol pentru mine, era ca si cum paseam pe un drum nou, dar totusi cunoscut, de care imi fusese atat de dor! Astfel am gasit vindecarea de care avem nevoie, nu doar fizic, dar si emotional, spiritual, mi-am reamintit ca Iubirea este si va fi vesnic aici, in inima mea si in jurul meu, pretutindeni,  atunci cand aleg sa o vad si sa o manifest.

Totul a devenit pentru mine un mod de viata si in acelasi timp o misiune de a impartasi, a da mai departe aceste instrumente, invataturi, practici, minunate si extrem de puternice, care ajuta sa transformam ranile, mostenirile carmice sau genetice, in daruri si in propria putere, inainte ca ele sa se manifeste si sa aduca suferinta.

Sunt foarte recunoscatoare acestei Medicine, comunitatii din care fac parte, sunt foarte recunoscatoare pentru viata mea, care s-a transformat atat de frumos si pentru faptul ca pot visa intru devenire propriile vise, si totodata participa la materializarea viselor noastre comune, ca pastratori ai Mamei Pamant.

Vezi toata echipa..