Miruna Nagy

Cea mai profunda realizare pe care am avut-o datorita acestei Medicini sacre, este ca nu este nimic mai presus decat Iubirea!

Sunt harpista, scenarista, saman si terapeuta prin sunet.

In anul 2009, cand am pasit in Roata Medicinei, aveam idealuri atat de inalte ca si artista, incat ma striveau. Vindecarea pe care mi-a adus-o practica uneltelor pline de frumusete ale Rotii, a fost ca nici unul dintre “planurile” mele nu s-au realizat.

Lucrand impreuna cu colegii mei, acceptandu-mi propria imperfectiune din care infloreste atata frumusete, din care se nasc atatea posibilitati noi –  am devenit o artista a vietii, un om care este prezent pentru ceilalti, autentic si conectat.

Astfel am fost ghidata sa-mi aduc darurile intr-un mod mai presus de visele mele: am pasit pe o cale noua cu muzica, ca si terapeut prin sunet, si am avut sansa sa simt si sa traiesc puterea sunetului si a vibratiei asupra noastra ca si fiinte umane. M-am reintregit ca si om, si in prezent imbin arta terapiei samanice cu cea a sunetului.

Odata cu intrarea mea in Echipa in 2011, m-am pus in serviciul unei viziuni, aceea de a contribui la trezire si nasterea unei lumi bazate pe Iubire – si am avut onoarea sa acompaniez sute de oameni in acest proces si sa fiu martora eliberarii si vindecarii lor – iar la sfarsitul fiecarei Roti, sa le pot vedea ochii stralucind de bucurie si mandrie!

Darul lucrului nostru impreuna in Echipa este crearea unei Comunitati minunate si puternice, in cadrul careia raspandim semintele Pacii si Frumusetii, si fiecare isi poate aduce darul unic in aceasta noua lume unde Iubirea face minuni.

Radu Nagy

Pentru mine Scoala Samanica a devenit parte din mine, iar eu la randul meu parte din ea. Am pasit in randurile Scolii in anul 2009, facand parte din prima promotie formata de catre Chris Waters.

Continuand pe acest drum am devenit pe rand student, asistent si profesor. Astazi imi pun in serviciu darurile: o viata inchinata artei, de la o varsta frageda, si mai multe decenii de practica spirituala in care am  incorporat discipline ca radiestezia, reiki, yoga, taichi si qigong.

Desi sunt un cetaten universal, traind pana in acest moment in 4 tari si culturi diferite, simt puternic radacinile in pamantul tarii mele si sustinerea strabunilor care au fost luptatori pentru neam si slujitori ai credintei.

Muzica, Natura si Spiritualitatea sunt lucrurile cele mai dragi sufletului meu si le impartasesc cu bucurie in evenimente si cursuri in Romania, Germania si Italia, pentru o lume a Pacii, Armoniei si Frumusetii.

Vezi toata echipa..