Valentin Neata

Lucrurile sunt asa cum sunt – noi suntem cei care le facem “bune”sau “rele”

Sunt inginer si economist cu peste 20 ani de experienta in planificarea, strategia si dezvoltarea afacerilor si comunitatilor. La un moment dat mi-am dat seama ca viata pe care o traiesc nu este de fapt a mea, ca trebuie sa schimb ceva radical si cat mai repede. Simteam ca se intamplau mereu aceleasi lucruri neplacute: relatii incheiate brusc, neplacut si dureros, oameni si lucruri enervante, stari de nervozitate si neacceptare. Ma simteam blocat, dezradacinat si parasit de toata lumea.

Din anul 2010 am inceput sa cunosc si sa integrez invataturile samanice prin intermediul Rotii Medicinei, ca urmare a nevoilor proprii de autocunoastere si de a pasi in propria mea viata cu inima, si nu cu mintea. Incepand cu anul 2012, practic tehnicile de vindecare ale samanilor, continuand sa particip intens la scoala propriei vindecari.

In prezent locuiesc in Bucuresti, Romania, si conduc o afacere privata prin care se acorda consultanta intreprinderilor. Sunt casatorit, am doua fiice si imi place sa petrec cat mai mult timp in natura, sa faca sport si sa cant la chitara.

Vezi toata echipa..