Valentina Danila

Aceasta Medicina m-a invatat ce nici o scoala sau facultate, nici chiar familia, cei dragi, nu m-au invatat : cum sa ma cunosc pe mine. Cum sa ridic perdelele, cu nemarginita blandete, de pe lucruri, emotii, intamplari … pe care nu le puteam privi “in ochi” si sa le pot vedea cu adevarat, drept ceea ce sunt: doar lucruri, emotii, intamplari!
Practic terapii individuale de 6 ani si am vazut cum sub ochii mei oamenilor li se schimba perceptia asupra vietii, asupra situatiilor aparent “fara iesire” si asupra lor insile, cum se deschid si cum se vindeca.
Fac parte din Echipa Scolii de Medicina Samanica a lui Chris Waters de un an si, impreuna cu ceilalti membri ai Teamului, tinem spatiul colegilor noi sa paseasca cu incedere si in siguranta in aceasta miraculoasa calatorie personala : Roata Medicinii.

Alaturi de Carmen, Flori, Marius si Valentin – echipa din Bucuresti – ma implic de un an in organizarea zilelor de practica din fiecare Marti la Studioul nostru din str Plantelor 60. Am mai participat, alaturi de Miruna si Flori, la crearea si prezentarea de ateliere, ca cel cu tema Abundenta, o meditatie activa, vindecatoare, magica.

Aceasta Medicina mi-a descoperit ceva despre care nu citisem decat in carti : sentimentul de Recunostinta…