Calatorie Sacra in Peru

Sa descoperim magia, puterea si frumusetea acestei traditii medicinale stravechi

cu  JORGE LUIS DELGADO, CHRIS WATERS si SAMANII Q´ERO

20 Mai – 4 Iunie

Suntem cu adevarat entuziasti de aceasta experienta pe care o oferim in cadrul calatoriei de 17 zile pe Valea Sacra si la Lacul Titicaca.

Fiecare calatorie este diferita. De aceasta data vom vizita Valea Sacra si lacul din varful lumii, Titicaca, cuprinzand cele trei lumi ale traditiei Inca: Lumea de Jos (Ukupacha), Lumea de Mijloc (Kaypacha) si Lumea de Sus (Hanaqpacha).

Calatorim cu samanii nostri Q´ero… si pe masura ce urcam in Valea Sacra a Incasilor, urmam cursul fluviului Urubamba de la Pisaq la Machu Picchu. Suntem de asemenea incantati ca vom fi in compania prietenului nostru, ghid si saman, Jorge Luis Delgado, care va fi alaturi de noi in aproape toate zilele pe care le petrecem in Peru.

Aceasta este o calatorie unica si deosebita intr-o viata de om, drumetind alaturi de samanii din Valea Sacra si de la Lacul Titicaca, si avand experienta a ceea ce inseamna sa pasim pe o cale medicinala… calatoria noastra sacra cu spirite inrudite.

VALEA SACRA

Pe masura ce parcurgem impreuna Valea Sacra, calatoria noastra va onora elementele – apa, pamantul, focul si aerul… la fel ca si legatura noastra unii cu ceilalti si cu prezenta muntilor care ne aduce acasa. Peste tot pe unde mergem vom crea ceremonii: in pesteri, cascade, in sanul peisajului, la lacuri… vindecandu-ne relatia cu pamantul, si cu fratii si surorile noastre din familia umana, si aducand relatia justa pentru noi si toate creatiile Mamei Pamant.

Vom vizita targurile colorate si pline de viata de la Pisaq si Cuzco, si frumosul templu al femininului de la Moray, unde putem aseza in peisajul de cercuri

si ne putem conecta cu adevarat cu Pachamama.

Vom tine ceremonii sacre de vindecare inainte de a pasi in orasul de cristal care este Machu Picchu. Acolo, la rasarit, onoram soarele care rasare deasupra muntilor, raspandind degete de lumina asupra acestui peisaj extraordinar sculptat din jungla.

LACUL TITICACA

Calatorim din Cuzco la Lacul Titicaca prin peisajul Altiplano, urmand liniile de putere si oprindu-ne la temple si locuri sacre de-a lungul drumului.

Luam o barca pentru a traversa Lacul pana la frumoasa insula Amantani, unde suntem primiti si gazduiti in casele bastinasilor cu inimi atat de mari. Locuind impreuna cu familiile este o mare lectie de simplitate, frumusete si spirit de generozitate. Seara tinem ceremonii atunci cand soarele se coboara asupra marii din varful lumii… aceasta este o experienta cu adevarat magica.

La Lacul Titicaca traversam spatele pumei pentru a ajunge la Portalul catre Dumnezei, unde avem oportunitatea de a ne face propria conexiune cosmica in acest loc extraordinar in care putem pasi prin Portal pe taramurile care sunt dincolo de spatiu si timp…

Chulpas la Molloco este locul unde ne eliberam de ceea ce nu ne mai serveste, la Sillustani ne conectam cu cei din vechime, cei care au plecat inaintea noastra… si cu Copiii Soarelui, cei care vin dupa noi.

Vom vizita locuri in acest peisaj extrordinar unde putem folosi vechile altare ale Mamei Pamant si Tatalui Soare pentru a armoniza aceste energii ce danseaza in noi. Impreuna vom calatori si in alte locuri, mai secrete… locuri unde putini turisti ajung, si unde vom gasi cascade si pesteri, si lacuri care ne cheama in ceremonie… pentru a onora relatiile noastre cu pamantul si lumea naturala.

NU ESTE O CALATORIE OBISNUITA!

Aceasta calatorie este deschisa tuturor si va fi un „mix“ intre cei care pasesc impreuna cu noi pentru prima data in aceasta linie, si cei care au inceput deja sa mearga pe aceasta cale medicinala dorind sa-si insufleteasca medicina pe pamantul care a dat nastere practicilor si invataturilor care deja le informeaza lucrul in lume.

Ne bucuram sa lucram impreuna pentru a face maximum din acest pelerinaj, o calatorie de viata.

COSTURI

Costul total contine un avans non-returnabil de 550 GBP, plus o taxa de 4600 USD platibili in doua transe. Pentru camerele single supliment de 670 dolari. Va vom trimite informatii despre zborurile pe care vi le recomandam, si suma recomandata la fata locului este de 400-600 dolari, in functie de buget, de care veti avea nevoie in mare parte in soli peruani.

Noi organizam intreaga calatorie: toate hotelurile, biletele de tren, fiecare pas al calatoriei este pregatit, asteptandu-va… tot ceea ce este nevoie sa cumparati sunt zborurile, atat internationale cat si in Peru.

INCLUS IN COST: toate cazarile in hoteluri frumoase, mic-dejunuri, alaturi de unele dintre pranzuri si cele mai multe cine (in unele zile ne vom lua timp liber pentru mese si ne vom face aranjamanete individuale); toate traseele cu barca si autobuzul; toate vizitele la locurile sacre.

NU SUNT INCLUSE: zborurile, asigurarea, unele pranzuri si cine (ca. 5-10 dolari ), cumparaturile. Veti avea nevoie de bani in plus pentru sesiunile de vindecare cu samanii (60 dolari). Apa imbuteliata este partial inclusa, dar va fi necesar sa folositi oportunitatile regulate de a va reimprospata proviziile de apa si bauturi soft; „tips“ pentru soferi. Odata ce ajungem la Lacul Titicaca, pensiunea completa este asigurata (in afara de apa).

Email: chris@spiritoftheinca.com pentru rezervari.

Mai multe detalii: Spirit of the Inca Shamanic healing, training and workshops in the UK | Peru Journey