Vocea Sufletului este cea care ne ghidează întotdeauna înspre binele nostru cel mai înalt. Dar ea nu răsună ca un tunet, ci mai degrabă precum susurul unui izvor, frunzele adiate de vânt sau corzile unei harpe.
În viața de zi cu zi însă, suntem scufundați în activități care ne solicită atenția, voința, intelectul și resursele fizice. Ne consumăm energiile pentru a fi funcționali, competitivi și a avea succes într-o societate în continuă mișcare și transformare.
În acest vartej, vocea diafană a Sufletului este acoperită de vacarmul care sfârșește prin a deveni obisnuință.
Reconectarea cu Sufletul se produce atunci când facem liniște în noi, deschizându-ne Frumuseții care poate fi un apus de soare, parfumul unei flori sau muzica armonioasă. Iar acest lucru este cu atât mai îmbogățit și amplificat atunci când suntem împreună în comunitate.
Vă invităm duminică, 30 octombrie, la Resort Casa Comana să petrecem împreună Timp de Suflet, acordându-ne la frecvențele înalte și binefăcătoare ale Sunetelor, Elementelor Naturii și Ceremoniilor Sacre.

𝗖𝗘 𝗩𝗢𝗠 𝗙𝗔𝗖𝗘

Implicând toate registrele ființei noastre, vom experimenta lucrul cu corpul și cu vocea. În ritmul tobei, ne vom acorda la pulsația Mamei Pământ. Vom învăța și cânta mantra sanscrită a Apei care deblochează energiile stagnante.
La nivel mental vom învăța să ne eliberăm de credințele limitative, creând un “Sandpainting” pe Pământ. Vom afla despre cele 4 percepții și cum putem să le aplicăm pentru a depăși situații dificile.
Pe tărâmul mitic vom fi ghidați prin povești și Muzică, practicând meditații și vizualizări.
Încununarea întregii experiențe va fi Ceremonia Focului, în cadrul căreia vom onora și aduce recunoștința pentru darurile primite.
„Acest eveniment s-a născut din dorința de a continua fructuoasa colaborare cu Editura For You, care s-a dedicat însemințării spiritualității în solul romanesc, devenind un far călăuzitor pentru cei însetați de cunoaștere.” – Miruna și Radu Nagy
Pentru participarea la acest curs bazat pe experiența directă și trăită nu este nevoie de nicio pregătire, ci doar de o inimă deschisă.

Acest curs este deschis tuturor, indiferent de experienta in domeniul samanismului!

𝗚𝗛𝗜𝗭𝗜𝗜 𝗡𝗢𝗦̦𝗧𝗥𝗜

Ghizii voștri, Miruna și Radu, sunt muzicieni cu o lungă activitate pe scenele lumii și practicieni șamanici cu experiență de 14 ani, predând cursuri în România, Germania și Italia.
Formați de către Chris Waters, colaborează cu șamanii Q´ero din tradiția Inca, cu care predau împreună cursurile de Munay ki, Despacho și Practicile Șamanice.
Pasiunea lor este de a aduce vindecare prin Frumusețe, lucrând în comunitate și creând punți între culturi, spiritualitate și artă.
Radu cântă la violoncel, improvizează și compune, iar Miruna este harpistă și terapeută prin sunet, specializată la „Institutul de Harpă și Arta Vindecării prin Muzică” de la München. Ea lucrează cu entuziasm cu copiii prin muzică și metoda ICU, în care este trainer certificat, sustinându-i în a-și manifesta potențialul spiritual și creativ.

𝗨𝗡𝗗𝗘

Cursul va avea loc Duminică, 30 Octombrie, între orele 10.00 si 18.30.
Locație: Resort Casa Comana, la 45 minute de București, în inima Naturii.
Strada Gelu Naum 607, Comana www.casacomana.ro
Masa de prânz și gustările sunt incluse în preț și vor fi luate la locație.
Biletele pentru curs pot fi achiziționate de aici: https://editura-foryou.ro/bilet-eveniment-soul-merge
Vă așteptăm cu drag,
Miruna și Radu împreună cu Editura For You