Introducere in Samanism

In 10 Februarie 2022 va avea loc online intre orele 19:00 si 20:30 , evenimentul CALEA LUPTĂTORULUI PAȘNIC – de la frică la Iubire, Introducere în Roata Medicinei Inca. Întâlnirea va fi dedicată modurilor de a ne ridica vibrația și accesa tărâmul energiei Sufletului. Gazdele voastre vor fi Miruna Nagy și Radu Nagy, Florentina Popovici și Irina Raduta, membri ai Echipei Scoală Medicina Șamanică, instruiți și pregătiți de către Chris Waters și Șamanii Q´ero, care vă vor împărtăși cu drag din experiența lor de peste un deceniu ca practicanți și mentori pe această Cale a Frumuseții și Vindecării. 💚 Pentru a vă rezerva locul, vă rugăm să trimiteți un e-mail la mirunagy@hotmail.com și să achitați suma de 65 lei, cu mențiunea “Calea Luptătorului Pașnic” în contul Școlii, după care veți primi linkul de Zoom al întâlnirilor. SC Laika Spirit SRL  Banca Transilvania RO97BTRLRONCRT0460977801

Vă așteptam cu drag!

Va invitam sa petrecem impreuna o zi acordati cu pulsul Mamei Pamant, locul energiilor creatoare si regeneratoare.

O zi in care va vom prezenta si vom experimenta o serie de elemente care fac parte din setul de invataturi, tehnici, procese care, intr-un mod simplu si natural, ne invata sa preluam controlul asupra propriei noastre vieti, sa ne redobandim puterea si sa gasim menirea si intelesul vietii in profunda conectare cu Divinul din noi.

In timpurile actuale, in care fluxul informational este un suvoi de nestavilit, iar ritmurile vietii din ce in ce mai accelerate, valorile “samanilor” ne ajuta sa intelegem ca totul este transcendere, pentru ca este dincolo de ce stim si invatam, de ce ni se spune ca este corect sau incorect, permis sau interzis. Aceste invataturi si aducerea lor in prezent, in modul nostru de viata, ne conduce la atingerea starii de armonie cu Sinele nostru, prin intermediul experientei personale.

Seminarul se adreseaza atat celor care doresc sa inteleaga cat si sa experimenteze ce inseamna practic calea si invataturile samanice si celor care doresc sa primesca informatii despre cum se va derula Calatoria de Autocunoastere, descoperire si autovindecare prin “Roata Medicinei”, curs care se desfasoarea neintrerupt de 10 ani in Romania. Detalii despre acest curs puteti gasi pe site-ul scolii noastre “Medicina Samanica”.

Ca o mica introducere, invataturile samanice ne sunt disponibile in prezent prin intoarcerea inteleptilor Q’ero, ce coincide cu trezirea fortei feminine care onoreaza si protejeaza toate formele de viata si se exprima prin centrul Inimii. Lucrand cu energia primordiala Kausay, numita si Ki, Chi sau Prana, samanul o directioneaza, inlaturand blocajele energetice si restabilind echilibrul fizic-mental-sufletesc.

Recunoscand fiinta umana ca un sistem asemanator vaselor comunicante, practicantul actioneaza la nivelul superior, producand un fenomen de “cascada” ce se revarsa la toate nivelele, de la sanatate si relatii pana la destin.

Traditia straveche andina, care dateaza de peste 5000 de ani, atingand apogeul in perioada Inka, cuprinde un corp de invataturi si procese transmise oral din generatie in generatie.

Alberto Villoldo, cercetator si antropolog contemporan, sesizand actualitatea lor, precum si corespondenta cu elementele moderne ale biologiei, fizicei cuantice si psihologiei, le-a fuzionat intr-un sistem transcultural care uneste Vestul cu Estul, Sudul cu Nordul. Acest sistem, numit dupa traditia indigena, “Roata Medicinei”, se ocupa de fiinta umana in totalitatea sa, realizarea potentialului ei si de integrarea in Unitatea vietii numita Cosmos.

Parcurgand aceasta zi de “incursiune profunda” in samanism, vom invata despre traditia andina, modalitatile de protectie si vindecare, precum si conectarea cu elementele si fortele Arhetipale.

In aceasta experienta veti fi condusi de catre membrii Echipei Scoala Medicina Samanica din Romania, practicanti ai samanismului cu experienta, formati de catre Chris Waters in Romania, Anglia si Peru.