Reintoarcerea Luminii

La Solstițiu, pe 21 decembrie, la ora 21:00, ne vom aduna online pentru o ceremonie de Despacho să onoram unul dintre cele importante momente din calendarul nostru solar.
În tradiția incașă, solstițiul de iarnă este timpul reînnoirii, când Pământul este recreat din nou așa cum a fost la început.
Povestea este așa: timp de trei zile și trei nopți ei sting toate luminile și trăiesc în întuneric. Apoi se adună pe muntele Ausangate pentru a sărbători venirea luminii. Vine un moment când constelația Pleiadelor (care a fost ascunsă vederii) se ridică deasupra orizontului, iar când lumina Pleiadelor atinge zăpada de pe ghețar… a venit momentul reînnoirii. Acest lucru se întâmplă la solstițiul de iarnă din iunie… și pentru noi, aici, în emisfera nordică, ni se pare atât de potrivit încât, în acest moment esențial al poveștii noastre umane, invităm la reînnoirea lumii noastre, astfel încât împreună să putem co-crea noua lume care se naște pe măsură ce lumina se întoarce.
Pentru această ceremonie cu totul specială din această seară, ni se va alătura Don Pascual Apaza Flores, în direct din Cusco, aflat în inima Văii Sacre a Incașilor din Peru. El va crea împreună cu noi un Despacho frumos care ne va reechilibra, ne va reînnoi și ne va restaura, invitându-ne pe toți să renunțăm la lucrurile care nu mai servesc, astfel încât să putem într-adevăr să creăm împreună o lume diferită de trecut. Aceasta este o rugăciune vie de recunoștință față de Mama Pământ, față de toate relațiile ei, față de stele și cosmos, care ne amintește că toți suntem una și toți conectați pe marea rețea a vieții. În timpul acestui Despacho ne amintim de visul pe care cu toții am venit aici să îl visăm.
A doua zi care urmează despacho-ului nostru, Don Pascual călătorește pe Ausangate, acest munte sacru și acolo va ține o ceremonie a focului pentru noi toți și va lua Despacho-ul nostru la foc.
Acesta este elementul final al ceremoniei solstițiului, în care lăsăm visele și recunoștința noastră să fie luate de flăcări. Focul este elementul transformării rapide și ne învață să ne arătăm, să fim atenți – și să renunțăm la rezultat! Don Pascual ne ajută să facem asta în cel mai frumos mod.
Alăturați-vă nouă pentru cel mai frumos mod de a sărbători revenirea luminii!
🌈 Vă rugăm să utilizați acest link pentru a vă înregistra și a efectua plata de 120 de lei.
🌈 Ceremonia începe la 21:00 pe 21 decembrie și durează două ore. O parte dintre veniturile din acest eveniment vor merge către Don Pascual și familia sa.
🌈 Ceremonia va fi transmisă prin Zoom. După înregistrae veți primi link-ul Zoom al întâlnirii unde veți participa la Ceremonie.