Semintele Abundentei

Ce este necesar pentru a regăsi prosperitatea? Și este ea oare „doar“ un cont în bancă? Cum accesăm din nou bucuria, satisfacția, entuziasmul, împlinirea?
Odată cu sosirea verii, când Soarele îmbrățișează și hrănește cu generozitate și bucurie întreaga Natură, vă invităm să pășim împreună într-o călătorie care ne va deschide un orizont nou asupra Abundenței. La baza acestei călătorii vor fi tehnici și practici din înțelepciunea medicinei șamanice Inca, ce ne vor permite să accesăm și să abordăm aspectul Abundenței la toate nivelele: fizic, mental, sufletesc și energetic. Susținuți de energia acestei cunoașteri străvechi, ne vom însuși unelte de vindecare care să ne permită să ne schimbăm percepția și să creăm viața pe care o visăm. Pornind de la practica curățării câmpului energetic luminos, vom conștientiza și identifica angajamentele și credințele care ne împiedică să prosperăm în viață, pe care le vom lucra și transforma cu ajutorul pământului.

Vom accesa apoi următorul nivel, Sufletul: prin meditații, respirația „Da“ și călătoria în Lumea de Jos, în care vom recupera o Parte de Suflet, vom realiza că singurul loc în care putem găsi Abundența este în noi înșine. De asemenea, depănând vechi basme și legende, vom conștientiza cum trăiesc ele în noi – și cum putem schimba povestea în care trăim. Stând împreună în cerc, vom crea rituri și ceremonii care ne permit să ajungem în spațiul Inimii.
În încheiere vom construi împreună un „Despacho“ pentru belșug, o rugăciune de recunoștință pentru Mama Pământ care duce la reechilibrare și armonizare.

Lucrul nostru va fi ancorat de următoarele principii: Integritatea, Recunoștința și Generozitatea. Vă invităm să spuneți „DA“ schimbării și bucuriei și să vă alăturați nouă.

Cursul va fi tinut de Florentina Popovici, Miruna Nagy si Valentina Danila.

Va asteptam cu inima deschisa!

Echipa Medicina Samanica

CÂND: februarie 2022
UNDE: locația va fi anunțată ulterior
PREȚ: anuntat ulterior

PERSOANE DE CONTACT : 
Miruna Nagy – mirunagy@hotmail.com – 0771 637 257
Edwina Craciun   – ectulip@gmail.com – 0737 119 350