Introducere in Samanism

In timpurile actuale, in care fluxul informational este un suvoi de nestavilit, iar ritmurile vietii din ce in ce mai accelerate,

Va invitam sa petrecem impreuna o zi acordati cu pulsul Mamei Pamant, locul energiilor creatoare si regeneratoare.

Asa cum multi dintre voi stiu, pe data de 01 septembrie 2018, a avut loc la Bucuresti Conferinta dnei Chris Waters, saman, formator si fondator al Scolii Medicina Samanica din Romania, unde au participat aproape 200 persoane. Din mesajele primite ulterior am constatat ca exista un mare interes cu privire la traditiile, tehnicile, principiile de viata ale Samanilor Q’ero si ale Scolii noastre, felul in care acestea ne ajuta sa pasim intr-o alta etapa a vietii noastre, informata din viitor si nu din trecut.

Intoarcerea inteleptilor Q´ero coincide cu trezirea fortei feminine, care onoreaza si protejeaza toate formele de viata si se exprima prin centrul Inimii. Lucrand cu energia primordiala Kausay, numita si Ki, Chi sau Prana, samanul o directioneaza, inlaturand blocajele energetice si restabilind echilibrul fizic-mental-sufletesc.

Recunoscand fiinta umana ca un sistem asemanator vaselor comunicante, practicantul actioneaza la nivelul superior, producand un fenomen de “cascada” care se revarsa in toate nivelele, de la sanatate si relatii pana la destin.

Traditia straveche andina, care dateaza de peste 5000 de ani, atingand apogeul in perioada Inka, cuprinde un corp de invataturi si procese transmise oral din generatie in generatie.

Alberto Villoldo, cercetator si antropolog contemporan, sesizand actualitatea lor, precum si corespondenta cu elementele moderne ale biologiei, fizicei cuantice si psihologiei, le-a fuzionat intr-un sistem transcultural care uneste Vestul cu Estul, Sudul cu Nordul. Acest sistem, numit dupa traditia indigena, “Roata Medicinei”, se ocupa de fiinta umana in totalitatea sa, realizarea potentialului ei si de integrarea in Unitatea vietii numita Cosmos.

Parcurgand aceasta zi de “full immersion” in samanism, vom invata despre traditia Andina, modalitatile de protectie si vindecare, precum si conectarea cu elementele si fortele Arhetipale.
In aceasta experienta veti fi condusi de catre membrii teamului Scoala Medicina Samanica din Romania, practicanti ai samanismului cu experienta, formati de catre Chris Waters in Romania, Anglia si Peru.

Seminarul va avea loc:
Sambata 13 octombrie 2018

Data: 13.10.2018

Prezentarea se va desfasura in intervalul orar 10:00 – 18:00

Locatia: Bucuresti; detaliile vor fi anuntate ulterior celor inscrisi

Costul: 150 RON/persoana

Persoana de contact si inscrieri la :

Valentin Neata, vali_neata@yahoo.com;  0722 600 234

Inscrierile se fac prin e-mail, iar alte detalii prin telefon sau e-mail

Detalii pentru inscriere si plata:

–        Inscrierile se fac pana pe data de Duminica 07 Oct 2018

–        Plata se poate face prin transfer bancar, in RON, in urmatorul cont:

RO97 BTRL RONC RT04 6097 7801 deschis la Banca Transilvania,

beneficiar SC LAIKA SPIRIT SRL; CUI: 39756779   J40/11790/2018;

sediul in Bucureşti Sectorul 3, Strada FOIŞORULUI, Nr. 1

–        Pentru rezervarea locului va rugam sa va inscrieti pana pe data de 07 oct 2018 si efectuati plata in contul mentionat mai sus pana pe data de marti 09 octombrie 2018.

Va asteptam cu iubire !

Inscrie-te sau trimite orice intrebare folosind acest formular. Iti multumim!