Introducere in Samanism

Va invitam la o intalnire cu traditia andina si a pastratorilor intelepciunii Inca.
Samanii Q´ero, urmasii unei traditii milenare ce a atins apogeul in perioada Inca, au dezvoltat o serie de proceduri de vindecare care abordeaza fiinta umana in integralitatea ei, trup-minte-suflet. Prin ritualuri si ceremonii ei ating Sursa Sacrului, aducandu-l cu simplitate si reverenta in viata cotidiana.

Acest corp de invataturi de nepretuit a fost custodit timp de secole in zonele inaccesibile ale muntilor Anzi, fiind transmis oral din generatie in generatie. Recunoscand semnele timpurilor si necesitatea omului “civilizat” de a se reintoarce la ritmurile naturale ale vietii, samanii au coborat din munti, punand la dispozitia intregii umanitati cunoasterea lor.

Antropologi si cercetatori contemporani, precum Alberto Villoldo, au cules din mainile maestrilor intelepciunea straveche, modeland-o dupa tiparele gandirii actuale, unind astfel cele doua curente ale cunoasterii, cea empirica cu cea stiintifica. Din contopirea acestora s-au nascut invataturile Rotii Medicinei, in care forta si magia practicilor ancestrale sunt confirmate de cele mai recente descoperiri din domeniul fizicii cuantice, epigeneticii si psihologiei.

Participand la aceasta introducere vom invata cum samanul, actionand la nivelul energetic-spiritual, declanseaza o reactie in cascada care se rasfrange in toate aspectele vietii: sanatate, relatii, destin. De asemenea vom lucra cu energia elementelor, vom face cunostinta cu Arhetipurile si vom avea experienta unei decuplari a instinctului “lupta-sau-fugi”.

Introducere in Samanism – Prezentarea va fi sustinuta de catre membrii echipei Scoala Medicina Samanica din Romania, practicanti ai samanismului cu experienta, formati de catre Chris Waters in Romania, Anglia si Peru.

Date:

15.01.2017

12.02.2017

Prezentarea se va desfasura in intervalul orar 10:00 – 17:00

Cost:     120 ron/persoana

Locatie: Studioul de Insighturi, str. Plantelor, nr. 60, et.3, ap.6, 030337 Bucuresti

Contact: Valentin Neata, vali_neata@yahoo.com; 072 260 0234

Valentina Danila; valentinadanila@yahoo.com; 072 989 9935

Inscrie-te sau trimite orice intrebare folosind acest formular. Iti multumim!