Introducere in Samanism

INVITATIE LA INTRODUCERE IN SAMANISMUL INCA

Va imvitam la o intalnire cu traditia samanilor Q´ero, pastratorii intelepciunii Inca.

Femeile si barbatii medicinali din linia de vindecatori, intelepti si oracole ale comunitatilor lor, au distilat un tezaur de invataturi, ceremonii si practici, care odata cu venirea cuceritorilor europeni, a fost dus in siguranta pe inaltimile inaccesibile ale muntilor Anzi. Aici acestea au fost custodite si transmise pe cale orala, de-a lungul generatiilor, de la maestru la discipol.

Ele au fost mijlocul prin care comunitatea Q´ero a supravietuit trupeste si spiritual de-a lungul veacurilor. Caci menirea acestor invataturi era de a fertiliza inimile oamenilor si de a contribui la venirea unei noi umanitati, asa cum a fost profetizata.

La cumpana dintre milenii aceasta transformare a inceput, iar samanii Q´ero au decis sa se arate si sa impartaseasca cunoasterea lor cu fratii si surorile de pe intreg globul.

Cercetatori si antropologi contemporani precum Alberto Villoldo au cules din mainile maestrilor intelepciunea straveche, unind-o cu cele mai recente descoperiri din stiinta si psihologie. Fructul acestei contopiri este ROATA MEDICINEI, ce imbina cunoasterea empirica cu cea stiintifica, creand un nou tip de saman, integrat in cultura contemporana si dotat cu unelte de a echilibra stresul si provocarile generate de ritmul actual de viata.

Participand la aceasta introducere vom invata despre existenta celor 4 corpuri si practicile de vindecare, crearea Spatiului Sacru si calatoriile samanice. Vom cunoaste energiile arhetipale si vom avea experienta deactivarii instinctului „lupta-sau-fugi“.

Prezentarea va fi sustinuta de catre membrii echipei Scolii Medicina Samanica din Romania, practicanti ai samanismului cu experienta, formati de catre Chris Waters in Romania, Anglia si Peru.

Introducere in Samanism – Prezentarea va fi sustinuta de catre membrii echipei Scoala Medicina Samanica din Romania, practicanti ai samanismului cu experienta, formati de catre Chris Waters in Romania, Anglia si Peru.

Data:

11.03.2018

Prezentarea se va desfasura in intervalul orar 10:00 – 17:00

Cost:     120 ron/persoana

Locatie: Studioul de Insighturi, str. Plantelor, nr. 60, et.3, ap.6, 030337 Bucuresti

Contact:

Valentina Danila; valentinadanila@yahoo.com; 072 989 9935

Florentina Filip; florentinafilip70@gmail.com;  074 011 4488

Inscrie-te sau trimite orice intrebare folosind acest formular. Iti multumim!