Semintele Abundentei

Dragii nostri,

Va invitam cu bucurie la a 3-a editie a workshopului nostru “Semintele Abundentei”, care de aceasta data va avea loc la inceput de primavara, in weekendul 17-18 martie. Intentia noastra este ca, odata cu venirea primaverii si trezirea Naturii la viata, sa ne primenim solul interior si sa plantam seminte noi si trainice intru devenirea noastra.

Impreuna vom pasi in Spatiul Sacru in care vom lucra cu unelte si practici ale medicinei samanice Inca, explorand tema Abundentei pe toate planurile: fizic, mental, sufletesc si energetic. Vom porni intr-o calatorie in care ne vom pune sub semnul intrebarii credintele despre Abundenta sau lipsa ei in viata noastra, despre ceea ce “meritam” sau nu,  si pas cu pas ne vom elibera de ceea ce ne impiedica sa intram in Spatiul Inimii.

La nivel mitic vom crea impreuna ceremonii – acel joc sacru al sufletelor noastre care poate aduce adevarata schimbare, pana la nivel celular. 

Prin explorarea basmelor si miturilor vom primi revelatii pline de talc si, uneori pline de haz, identificand povestile in care traim si rolurile pe care ni le-am asumat, dar care poate nu ne mai sunt necesare.

Incoronarea cursului va fi un Despacho pentru Abundenta.

Aceasta calatorie va fi sustinuta de energia primitoare si calda a Studioului de Insighturi, sediul Scolii Medicina Samanica din Bucuresti.

Forta si magia create in Spatiul inimilor deschise sunt exact acel catalizator al transformarii de care lumea noastra are nevoie astazi!

Cand noi devenim autentici, le acordam si celorlalti permisiunea de a fi ei insisi.

Va asteptam cu drag, pentru a ne planta impreuna semintele Abundentei!

Miruna, Flori si Valentina

  DATA:      17-18 martie 2018, sambata de la ora 10 – duminica pana la ora 17

  LOCATIA: Studioul de Insighturi, str. Plantelor 60, ap.6, Bucuresti

  COSTUL:  450 ron / Pentru cei care repeta: 300 ron

   Data de inchidere a inscrierilor: 15 martie 2018

   Inscrie-te sau trimite orice intrebare folosind acest formular. Iti multumim!