Ziua Usilor Deschise

Proiectul Ziua Usilor Deschise este o invitatie de a face cunostiinta cu invataturile Scolii Medicina Samanica si de a experimenta printr-o terapie individuala efectele benefice ale acestei medicini asupra sufletului, psihicului si, nu in ultimul rand, asupra corpului nostru.

Aceasta initiativa s-a nascut din dorinta de a fi in serviciul comunitatii, a darui mai departe ceea ce noi am invatat de-a lungul anilor si de a face cunoscuta bogatia acestei cunoasteri milenare.

Deschizand Usile Scolii ne deschidem inimile in cadrul unui Spatiu Sacru si ii insotim pe clientii nostri pe drumul vindecarii, stiind ca acesta este un proces care implica in egala masura terapeutul si clientul, incluzand libertatea de a alege intre vechi, cunoscut si noul care poate aduce cele mai profunde transformari.

In cadrul Zilei Usilor Deschise sunt incluse si Evenimente extraordinare in care, asa cum s-a intamplat in luna mai 2017, fizica moderna s-a intalnit cu intelepciunea intuitiva. Cu aceasta ocazie am putut constata si verifica, cu ajutorul aparatului prezentat de prof. dr. Ioan Curta, impactul terapiei samanice in cresterea energiei vitale, realinierea chakrelor si armonizarea aurei, atat cea a clientului cat si a terapeutului.

Aceste intalniri sunt organizate cu o frecventa lunara si sunt destinate tuturor celor care doresc sa ne cunoasca, ceea ce predam, practicam si traim.

Detalii cu privire la Ziua Usilor Deschise:

Data: Sambata, 23.06.2018

Locatia : Studioul de Insighturi, str. Plantelor 60, et.3, ap.6, interfon 6, Sector 2, Bucuresti

Tarif/ persoana : 100 lei / persoana

Persoana de contact: Valentina Danila

valentinadanila@yahoo.com; 0729 899 935

Va asteptam cu drag la acest eveniment, impreuna cu toti cei curiosi si interesati de medicina Inca!Inscrie-te sau trimite orice intrebare folosind acest formular. Iti multumim!