Ziua usilor deschise

 Va propunem o noua abordare pentru urmatoarea Intalnire a Zilelor Usilor Deschise

 care se va tine de aceasta data in 2 zile, pe 6 si 7 mai 2017.

 Pentru acest proiect il vom avea alaturi de noi pe dl. Dr. Ing. Ioan Curta, specialist in masuratori energetice, care va folosi un aparat Bio Well. Acest aparat este construit pe baza cunoscutului efect Kirlian (mai multe detalii in link: http://2www.bio-well.com/gb/about/about.html ), si permite evaluarea aproape in timp real a modificarilor stării energetice a corpului uman printr-o serie de măsurări simple, efectuate asupa celor zece degete de la maini.

Cei mai importanti parametrii obtinuti sunt : nivelul general de energie, nivelul de presiune emotionala( stress), marimea si simetria chakrelor.

Masuratorile efectuate cu putin timp in urma, utilizand acest aparat,  pe doi colegi ai scolii noastre, inainte si dupa un proces de vindecare, au aratat o imbunatatire semnificativa a starii energetice atat a pacientului cat si a samanului.

 Asadar, intentia noastra este de a permite realizarea unei astfel de evaluari in Spatiul Sacru (un spatiu specific lucrului energetic din aceasta medicina) pentru a releva stransa legatura dintre planul energetic si efectul sau in plan fizic confirmat de stiinta. ZIUA USILOR DESCHISE reprezinta o oportunitate de a participa la acest proiect atat colegi din Scoala noastra cat si persoane din afara care pot constata beneficiile tehnicilor de vindecare ale samanului.

 In cele 2 zile membrii echipei scolii Medicina Samanica vor face o scurta introducere a procedurilor si vor realiza sesiuni de vindecare, efectuindu-se masuratori pentru a evalua starea energetica a fiecarui saman si pacient atat inainte de inceperea procesului de vindecare, cat si dupa.

 In urma acestor procese, fiecare participant va vedea, in termeni cuantificabili, modul in care s-a ancorat noua energie in corpul fizic si cel energetic, si cum s-a ameliorat starea emotionala si redus nivelul de stres.

La sfarsitul celor 2 zile, dupa cele 20 sesiuni de vindecare, aceasta experienta ne va oferi o viziune de ansamblu asupra efectelor terapiei

si o noua abordare care intregeste practica samanului .

Detalii cu privire la programul usilor deschise:

Locatia : Str. Plantelor 60, et.3, ap.6, interfon 6, Sector 2, Bucuresti

Tarif/ persoana : 100 lei – terapie si masuratoare

Pentru inscriere va rugam sunati sau trimiteti e-mail la Valentin Neata:
Tel: 0722 600 234; e-mail: vali_neata@yahoo.com

(in subiectul mesajului va rugam mentionati „ZIUA USILOR DESCHISE” si data in care doriti sa participati; de asemenea treceti in mesaj numarul de telefon pentru a va contacta)

Va asteptam cu drag la acest eveniment, impreuna cu toti cei curiosi si interesati de medicina Inca!

 Sambata 06 mai si Duminica 07 mai:

– 10h00-10h15 – prezentarea aparatului
– 10h15-11h15 – masurare pacienti si simultan prezentare
– 11h15-12h30 – sesiuni de vindecare
– 12h30-14h00 – masurarea starii energetice a participantilor

 Pauza de pranz

– ora 14h45 – sosirea celor 5 samani
– ora 15h-15h45 – masurarea celor 5 samani
– ora 15h45-16h00 – sosirea celor 5 pacienti
– ora 16h-16h15 – prezentarea aparatului
– ora 16h15-17h00 – masurare pacienti si simultan prezentare
– ora 17h00-18h15 – sesiuni de vindecare
– 18h15 – masurarea starii energetice a participantilor

Inscrie-te sau trimite orice intrebare folosind acest formular. Iti multumim!