Roata Medicinei

Roata Medicinei este o calatorie de profunda transformare si evolutie spirituala pe calea cunoasterii stravechi a vindecatorilor Inca.

Arta samanului consta in a fi o punte intre lumi, pasind cu siguranta si integritate in teritoriul Sufletului, locul unde se regasesc resursele vitale care creeaza echilibrul fizic, emotional si sufletesc.

Tehnicile de vindecare si transformare interioara folosite si transmise oral din generatie in generatie de catre vindecatorii Q´ero functioneaza ca un catalizator la nivelul constiintei, producand o accelerare a ritmului transformarii si eliberarii noastre de aspectele care ne impiedica sa ne traim viata pe deplin.

Reflectie perfecta a ciclurilor vietii, Roata Medicinei este alcatuita din 4 module corespunzatoare celor 4 directii cardinale. Fiecare modul, guvernat de cate o energie arhetipala, se imparte in segmentul dedicat autovindecarii, numit Roata Medicinei, si cel al uneltelor terapeutice, numit Caile de Vindecare.

In timpul Rotii ne construim Mesa, formata din 13 pietre medicinale, Cuyas, care contin vindecarea si puterea noastra acumulate din lucrul personal. Mesa, legata la linia de samani Inca, este prelungirea noastra energetica, sustinand si ancorandu-ne transformarea.

Simbolizat de arhetipul Sarpelui, reprezinta realitatea imediata si fizicitatea, care poarta gravata in celule istoria si parcursul nostru din momentul nasterii si pana in prezent.

Procesul predat la Caile de Vindecare, Iluminarea, curata campul energetic de lumina (CEL) de amprentele traumelor emotionale care ne tin prizonieri in scheme comportamentale, generand conflicte si boli.

Sub semnul Jaguarului, Vestul ne da puterea sa privim in nevazut in realitatea de dincolo de aparente, simtind, gustand si atingand Energia care anima toate fenomenele vietii. Reprezinta aspectul mental-emotional, locul unde sunt inscrise credintele pe care le-am preluat din cultura, societate si familiile noastre.

Unealta terapeutica invatata este Extractia, sau chirurgia energetica, care curata campul de energii si entitati intrusive.

Ghidati de energia Colibriului patrundem in Nord, platforma de lansare in calatoria mitica a Eroului. Acesta este spatiul Sufletului, al artei si al ceremoniilor. Invatand sa percepem viata ca pe o scena, ne dezidentificam de rolurile limitative si cream o noua poveste, inspirata din frumusete si abundenta.

In cadrul Cailor de Vindecare practica samanica numita Recuperare de Suflet readuce acele resurse sufletesti pierdute in urma traumelor, recreand integritatea originara a fiintei.

In incheierea ciclului Rotii pasim in modulul Estului, al nasterii luminii si al energiei pure spirituale. Sub protectia Vulturului samanul invata sa treaca prin poarta Mortii pentru a-i putea conduce si pe ceilalti in aceasta mare calatorie.

Realizand ca suntem cocreatorii propriei realitati, transcendem toate procesele care au fost identificate, asimilate si integrate pe parcursul Rotii, downloadand un nou destin. Astfel devenim pastratori ai Pamantului, aducandu-ne aminte de legatura noastra fireasca, din nastere, cu toate formele de viata din jurul nostru – pietre, plante, animale.

Tehnicile insusite la Caile de Vindecare sunt Ritualul de Tranzitie, Iluminarea celor 7 chakre si Marea Spirala.

Care sunt beneficiile?

Practicile Rotii Medicinei ne rafineaza vibratia intregii fiinte, inlaturand lipsa de viata din noi si activand mecanismele de autovindecare. Extinzandu-ne sfera de constiinta, deschidem cai de comunicare cu toate formele de viata – de la pietre, plante, copaci, rauri, pana la stele.

Prin arta calatoriei samanice, accesam rezervoarele ascunse ale subconstientului si ale supraconstientului, recuperand resurse vitale si intregindu-ne.

Devenim astfel cocreatori ai destinului nostru cel mai inalt si, posedand o paleta bogata de proceduri si metode, un sprijin activ in caminele noastre, la locul de munca si in societate.

Roata Medicinei + Uneltele de Vindecare, 6 zile

predata de Chris Waters.

Saman, vindecator si instructor cu experienta de peste 25 de ani, Chris a format generatii de samani in Anglia, Europa si Romania, aducand in munca sa dinamism, umor si pasiune.

In stransa legatura cu samanii Q´ero, organizeaza calatorii initiatice anuale in Peru.

 

Date:

Sudul – 24.02.-01.03.2017

Vestul – 16.06.-21.06.2017

Nordul –22.09.-27.09.2017

Estul    – 26.01.-31.01.2018

Cost:   480 gbp/modul/persoana

250 gbp/modul/persoana pentru cursantii ce repeta cursul

Locatie: Satul Prunilor, Pietrosita

Contact: Marius Plesea; marius.plesea@gmail.com; 072 355 2481

Pentru o comunicare mai directa va rugam sa folositi acest formular pentru inscriere sau pentru orice intrebare legata de cele patru cursuri. Va multumim!

Roata Medicinei, 3 zile – predata de echipa Scolii Medicina Samanica, formata de Chris Waters de-a lungul celor 8 ani de activitati in Romania, Anglia si Peru.

Date:

Sudul  –  03.03.-05.03.2017

Vestul –  23.06.-25.06.2017

Nordul – 29.09.- 01.10.2017

Estul     – 02.02.-04.02.2018

Cost:   850 lei/modul/persoana

600 lei/modul/persoana pentru cursantii ce repeta cursul

Locatie: Satul Prunilor, Pietrosita

Contact: Florentina Filip; florentinafilip70@gmail.com; 074 011 4488

Pentru o comunicare mai directa va rugam sa folositi acest formular pentru inscriere sau pentru orice intrebare legata de cele patru cursuri. Va multumim!