Virginia Prunoiu

În cei peste zece ani de activitate susținută în consilierea juridică, am aprofundat natura relațiilor umane, devenind un investigator al potențialului conflictual, precum și un mediator între oameni ori sisteme aflate pe poziții divergente.

În anul 2012, o situație limită de viață m-a determinat să caut sprijin înăuntrul meu, dar cheile sufletului, ca pentru mulți dintre noi, erau ținute tainic de un gardian care a uitat cum să-mi permită trecerea către sinele meu profund, vindecător. În căutarea lui mi-am început călătoria spirituală, adunând cunoaștere din diferite sisteme și școli din țară, Europa și America de Sud.

În anul 2017 am descoperit Școala de Medicină Energetică din România, iar tainele vindecătoare ale șamanismului Inca am început să le integrez tot mai profund, pe măsură ce lucram pe propriile mele traume trans generaționale, observând efectul Medicinei în vindecarea lor.

Astăzi, la cabinet, lucrez cu acest tip de terapii cu clienții mei, învățându-i și pe ei cum să devină co-creatori ai propriei lor realități.