Testimoniale

“Am parcurs o Roata. Mica. Dar FOARTE mare pentru sufletul meu. Imi trebuia energia data de ea pentru a putea face cunostinta cu mine insami. Pentru a putea lucra cu oamenii – chiar daca in Adevar- era nevoie de o sustinere. Am gasit-o prin intermediul medicinii samanice. Recunosc, niciodata pana acum nu mi-a fost frica sa ma intalnesc cu mine.”

Iolanda Gheorghiu

“Ce fain ar fi daca , fiecare dintre noi ar scrie cate o carte despre experiența sa proprie! Am gandit , inițial ca , în cazul meu, dupa un an de zile, ar iesi de-o brosura, însă, după ce am trăit în ultimele săptămâni, sunt convinsă că as putea scrie un roman. Si nici nu as putea sa-l încadrez în vreun gen, fiindca ar fi un amestec între un roman de aventura, unul politist, unul de dragoste , unul SF si o carte despre cea mai sigura cale de vindecare spirituală.”

Elisabeta Volcu

“Am pășit pe această cale fără să îmi dau seama, și m-am trezit că încep să îmi dau seama pe ce lume sunt. Am început cu o terapie, ceva despre care nu înțelegeam nimic. Eram într-un moment foarte greu. Mă tot loveam întâmplător de aceeași femeie de la care am pornit drumul, fără ca întâlnirile să aibă legătură. Eu țineam de ceva vreme în buzunar o foaie pe care era numărul ei, fără să știu că era cea pe care o tot întâlneam.”

Edwina Craciun